Connect with us

EVENIMENT

Timpi ridicaţi de aşteptare la ieşirea din ţară prin Vama Giurgiu

Publicat

tiruri
Arhivă foto

Din cauza volumului ridicat de vehicule care ies din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, camioanele se confruntă cu o așteptare de aproximativ 150 de minute, în timp ce autoturismele trebuie să aștepte aproximativ 60 de minute la controlul de frontieră.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan, în perioada 31 mai 2023 ora 07,00 – 1 iunie 2023, ora 07,00, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.400 de camioane, 1.000 de autoturisme şi 5.270 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară aproximativ 1.200 de camioane, 5.250 de autoturisme şi 16.700 de persoane.

„Doar în această dimineaţă de la orele 7,00 şi până la orele 11:00 au tranzitat PTF Giurgiu peste 4.000 de turisme cu peste 20.000 de pasageri.

ITPF Giurgiu a luat măsura suplimentării personalului şi a numărului de artere de circulaţiei, astfel încât traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe şase artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară.

Timpi ridicaţi de aşteptare la ieşirea din ţară prin Vama Giurgiu. Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 150 de minute

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, şi pe patru artere circulaţie pe sensul de ieşire din ţară.

Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară, atât la autoturisme cât şi la camioane.

Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp’, a declarat joi, pentru AGERPRES, Raluca Stan.

Potrivit Poliţiei de Frontieră camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 150 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară, 40 de minute, iar la turisme timpul de aşteptare la controlul de frontieră este de 60 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 20 de minute pe sensul de intrare în ţară. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Anunț: Cupru Min SA Abrud organizează cerere de oferte pentru achiziția de tren role C3g – 1400 mm

Publicat

cupru min abrud foto alba24 1000x576.jpeg

Societatea CUPRU MIN S.A. cu sediul în orașul Abrud, Piața Petru Dobra nr.1, județul Alba ,tel. 0258-780083, fax 0258-780296, email office@cuprumin.ro, procurement@cuprumin.ro, organizează cerere de oferte în plic închis pentru achiziția de: tren role C3g – 1400 mm, bucăți 30.

Prețul ofertat este DDP depozit Cariera Roșia Poieni din comuna LUPȘA, sat MUȘCA, FN, jud. ALBA.

Termen de garanție: minim 20.000 ore functionare. În cazul în care piesele nu ating în exploatare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei persoane din Alba au devenit victimele hackerilor. S-au trezit fără sute de euro sau lei furați de pe card. Ce s-a întâmplat

Publicat

trei persoane din alba au devenit victimele hackerilor. s au trezit

Fraudele informatice au devenit o mare problemă, iar autorii aproape că nu pot fi prinși în cazurile mai mici. Spre exemplu, trei cazuri închise recent de anchetatorii din Alba Iulia, scot la suprafață un mod de operare similar în fiecare dosar. 

Păgubiții s-au prezentat la poliție și au spus că au rămas fără bani în conturi după ce persoane necunoscute, au făcut mai multe tranzacții financiare fără acordul lor.

Dacă într-un caz a fost vorba despre sume mai mici, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeanul Cosmin Puriș, dat de Poliție în urmărire națională. A terorizat Sâncraiu și făcea trrafic de migranți

Publicat

puris e1695617400515.jpeg

Clujeanul Cosmin Puriș este dat în urmărire națională de Poliția Română după ce a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Arad, pe motiv că se se sustrage pedepsei.

Potrivit Poliției Române, Cosmin Ciprian Puriș are 48 de ani, s-a născut în Huedin, dar locuiește în comuna Sâncraiu unde terorizează pur și simplu cetățenii și le dă cu flit polițiștilor.

Citește și Sătenii din Sâncraiu cer autorităților…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, legitimați la CS Unirea Alba Iulia, calificați la Campionatul Mondial de Juniori

Publicat

judoka alexandru sibișan și laura alexia bogdan, legitimați la cs

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au calificat la Campionatul Mondial de Judo Juniori, grație rezultatelor extraordinare obținute la ultimele competiții internaționale.

Campionatul Mondial va avea loc în perioada 4-7 octombrie, în Portugalia, la Odivelas. Laura Bogdan va concura la categoria de greutate 48 de kilograme, în timp ce Alexandru Sibișan va lupta în categoria de greutate 90 de kilograme.

Campionatul Mondial…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe