Connect with us

EVENIMENT

TIR încărcat cu cereale răsturnat pe drum după impactul cu un autoturism, pe DN 13 județul Brașov

PublicatUn accident rutier a avut loc pe DN13, în apropierea localității Măieruș din județul Brașov. Un tTIR încărcat cu cereale a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului nu a fost nimeni rănit.

Din primele verificări, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un TIR și un autoturism.
Tirul, care transporta cereale, s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doare pagube materiale.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Traficul se desfășoară alternativ.

EVENIMENT

Doi clujeni după gratii, după ce au intrat în casa unui bătrân, dându-se polițiști, și au furat bani

Publicat

Polițiștii din Vâlcea au prins doi bărbați care au furat bani din locuința unui bătrân după ce au intrat în casa acestuia prin uzurparea de calități oficiale.
Poliția Râmnicu Vâlcea a fost sesizată miercuri de fiica unui bărbat, de 83 de ani, din municipiu, că din locuința tatălui ei ar fi fost sustrasă o sumă de bani.
Din cercetări a reieșit că doi bărbați s-ar fi recomandat a avea o calitate oficială și, sub pretextul că au informații că bătrânul deține bani falși, l-ar fi deposedat de bani.


Polițiștii din Vâlcea au reușit să prindă, în localitatea Milcoiu, un autoturism în care se aflau doi bărbați, de 25, respectiv 43 de ani, din județul Cluj, bănuiți de comiterea faptei.
La efectuarea controlului corporal și al autovehiculului, polițiștii au descoperit o insignă, pe care aceștia ar fi folosit-o pentru a se prezenta și 7.550 de lei.
Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și uzurparea de calități oficiale.
Joi, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța și Autostrada A4 Ovidiu -Agigea

Publicat

arhiva foto

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, timp de două zile, începând de joi, 21 ianuarie 2021, circulația este restricționată pe A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea, pentru efectuarea unor lucrări.

Astfel, începând de miercuri, pentru două zile inclusiv pe timpul nopții, circulația va fi restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A2  București – Constanța, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri și 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice.

De asemenea, pe A2  București – Constanța, la km 161, spre capitală, banda doi este restricționată pentru lucrari de întreținere iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00;

Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgență și prima bandă restricționate, pentru lucrări de întreținere pod, începând cu ora 09:00 și până la ora 17:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Citește mai departe

EVENIMENT

Persoană din Ilfov, cercetată pentru deţinerea şi comercializarea unor dispozitive de ochire pe timp de noapte

Publicat

perchezitii

O persoană este cercetată pentru deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după două percheziţii efectuate la imobilele acesteia de poliţişti de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase.

“În urma sesizării din oficiu, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două percheziţii la imobilele ce aparţin unei persoane bănuite de deţinerea fără drept a unor dispozitive de ochire pe timp de noapte şi comercializarea acestora în mod ilegal”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Cele două percheziţii s-au desfăşurat în judeţul Ilfov şi în Bucureşti.

“Au fost depistate două arme neletale, supuse autorizării, una dintre ele fiind prevăzută cu un dispozitiv de diminuare a sunetului şi un sistem de ochire pe timp de noapte, 650 de diabolouri, precum şi o arbaletă, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată sursa citată.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru cercetări.

“În prezent, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de dispozitive şi mecanisme interzise şi deţinerea fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării”, precizează IPJ Ilfov. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Locuitorii din opt comune din judeţul Vrancea nu au medic de familie în localitate

Publicat

Locuitorii din opt comune din judeţul Vrancea nu au medic de familie în localitate, patru unităţi administrativ-teritoriale fiind în această situaţie de mai bine de cinci ani, potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS).

“La nivelul judeţului Vrancea există opt comune fără medic de familie, patru dintre ele fiind în această situaţie de mai bine de cinci ani. Comunele fără medic de familie sunt Andreiaşu, Bogheşti, Bârseşti, Răcoasa, Obrejiţa, Negrileşti, Păuleşti şi Spulber.

Motivul principal este reprezentat de faptul că, în ultimii ani, nu au existat medici de familie nou-veniţi în judeţ care să solicite contract cu CAS Vrancea. Localităţile respective sunt greu accesibile şi cu pacienţi puţini şi, din acest motiv, nici medicii deja în contract cu CAS Vrancea nu au manifestat interes pentru a deschide puncte de lucru acolo”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CJAS Vrancea, Iustina Papuc.

Multe dintre persoanele asigurate care locuiesc în comunele respective sunt nevoite să îşi găsească un medic de familie chiar şi la zeci de kilometri distanţă de casă.

Reprezentanţii CJAS Vrancea au menţionat că media numărului de pacienţi înscrişi pe listele medicilor de familie din judeţ este de 2.100 de persoane. Există însă şi cazuri în care unii medici de familie depăşesc cu mult această medie, recordul în acest sens fiind deţinut de un medic de familie din municipiul Focşani care are înscrişi pe liste peste 6.900 de pacienţi.

La 1 ianuarie 2021, numărul medicilor de familie aflaţi în relaţie contractuală cu CJAS Vrancea era 134, necesarul la nivel judeţean fiind de 190 de medici. Agerpres

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate