Connect with us

EVENIMENT

TNRS prezintă spectacolul „Jocuri, vorbe, greieri…” la Théâtre de la Ville-Paris, de Ziua Națională a României

Publicat

spectacol paris teatru radu stanca fb
sursa foto: Facebook / Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

De Ziua Națională a României, de la ora 19.00, la Théâtre de la Ville-Paris, va avea loc spectacolul „Jocuri, vorbe, greieri…”, în regia lui Silviu Purcărete. Evenimentul va fi organizat de Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu.

Ba mai mult, spectacolul va fi difuzat și online, începând de vineri seară, de la ora 20.00, după ce biletele au fost epuizate într-un timp record.

Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu prezintă la Théâtre de la Ville-Paris, de Ziua Națională a României, spectacolul „Jocuri, vorbe, greieri…”, în regia lui Silviu Purcărete, cu actorul Constantin Chiriac în rolul principal.

„Ce omagiu mai frumos putem face de Ziua Națională a României decât jucând în capitala Franței la cel mai important teatru al Parisului și al Franței, Théâtre de la Ville-Paris.

Să putem transmite acest mesaj de frumusețe, de dialog către toți partenerii noștri, dar și către partenerii Théâtre de la Ville-Paris din Italia, Portugalia, Africa în numele sărbătorii din 1 Decembrie, pe care o vom evoca prin frumoasele versuri ale poetului național Mihai Eminescu:

„Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?”” a transmis Constantin Chiriac, directorul general al TNRS și președintele FITS.

Evenimentul va avea loc la Théâtre de la Ville-Paris, de la ora 19.00

Evenimentul este programat la Théâtre de la Ville-Paris, Espace Pierre Cardin, în 1 decembrie, la ora 19.00.

Deoarece toate locurile s-au epuizat într-un timp record, de doar două ore, TNRS, alături de Institutul Cultural Român va oferi gratuit spectacolul online.

„Jocuri, vorbe, greieri…” va fi difuzat online, cu subtitrare în limbile franceză și engleză, pe www.scena-digitala.ro, fiind disponibil pentru vizionare începând din 1 decembrie, ora 20.00, până în data de 2 decembrie, ora 4.00.

Publicul din orice colț al lumii va putea urmări gratuit acest spectacol.

De asemenea, reprezentanțele ICR din întreaga lume vor pune la dispoziția publicului linkul pentru vizionarea spectacolului.

Turneul TNRS în Franța este susținut de Ministerul Culturii din România și de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Théâtre de la Ville-Paris.

sursa foto: Facebook / Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbați cu dosare penale la Alba Iulia și Ocna Mureș. Ce au indicat testările pentru droguri sau alcool. Unul nu avea nici permis

Publicat

bărbați cu dosare penale la alba iulia și ocna mureș.

Trei bărbați s-au ales cu dosare penale la Alba Iulia, respectiv Ocna Mureș, în ultimele 24 de ore, după ce au fost testați la volan, pentru droguri sau alcool. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30, un bărbat de 34 de ani din Orăștie (Hunedoara) a fost oprit de polițiștii rutieri, pe strada Ion Agârbiceanu din Alba Iulia.

La testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE. Delgaz Grid începe lucrările de modernizare a rețelei de gaze naturale pe strada Triajului din Cluj-Napoca

Publicat

eon gaz.jpg

Marți, 27 februarie a.c., compania de distribuție a gazelor naturale Delgaz Grid începe lucrările de modernizare a rețelei de gaz pe strada Tirajului din municipiul Cluj-Napoca, acestea fiind stabilite și programate în acord cu autoritățile locale.

Astfel, conform Autorizației de construire nr. 998 din 29.11.2023, au fost aprobate de către Primăria Cluj-Napoca, lucrările specifice pentru înlocuirea conductei de gaze naturale de presiune medie și a patru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mașinile parcate la Alba Iulia vor putea fi ridicate și mutate, pentru lucrări sau evenimente, de către Poliția Locală. Noi reguli

Publicat

mașinile parcate la alba iulia vor putea fi ridicate și

La Alba Iulia, Poliția Locală va putea dispune ridicarea și mutarea mașinilor parcate, care încurcă lucrări, ridicarea gunoiului sau desfășurarea unor evenimente. Propunerea va fi discutată în următoarea ședință de Consiliu Local.

Proiectul vizează activitatea de ridicare și mutare a vehiculelor staționate/parcate pe domeniul public

  • în caz de utilitate publică, cu titlu gratuit, pe raza teritorială a municipiului Alba Iulia.

”În anumite situații de urgență se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Producătorii de cartofi pot primi de la stat un ajutor de 200 de euro/ha. Care sunt condițiile

Publicat

producătorii de cartofi pot primi de la stat un ajutor

Producătorii de cartofi pot primi de la stat un ajutor de 200 de euro/ha. În ședința de Guvern din 22 februarie a fost aprobată schema „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum”.

Potrivit Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), actul normativ vizează acordarea unui ajutor de minimis pentru susținerea producției de cartof de consum, pentru anul 2024, suma totală alocată este în valoare de 11.483.880 lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe