Connect with us

EVENIMENT

Toate pensiile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2024. Începe tipărirea cupoanelor cu noile sume

Publicat

cupon pensie 768x433 1.jpg

Casa Națională de Pensii a anunțat că de săptămâna viitoare va începe tipărirea cupoanelor de pensii care vor include majorarea cu rata inflației.

Toate pensiile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2024. Începe tipărirea cupoanelor cu noile sume

Astfel, de la 1 ianuarie 2024, toți pensionarii vor primi o majorare de 13,8%. Schimbările majore vor veni însă din luna septembrie a anului viitor, când se face recalcularea tuturor pensiilor, scrie Alba24.ro.

Sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Prima conferință a Dreptei Unite Alba: Un deputat fost AUR, condamnat penal și trecut prin 5 partide, alături de USR si PMP

Publicat

video prima conferință a dreptei unite alba: un deputat fost

Alianța Dreapta Unită filiala Alba a avut vineri, 1 martie, prima conferință de presă oficială. Cei trei președinți ai partidelor din alianță la nivel local, Beniamin Todosiu (USR), Daniel Gheorghe Rusu (Forța Dreptei) și Clement Negruț (PMP) au făcut scurte declarații. 

Situația în alianță, la nivel local, este una cel puțin ciudată. Din cauza faptului că președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, este obligat de la nivel central să facă alianță cu deputatul Daniel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UDMR a stabilit la Cluj primii trei candidați la PE. Lista este deschisă de Winkler Iuliu, Vincze Lorant și Szilagyi Dora

Publicat

csoma.jpg

Consiliul Permanent al UDMR a stabilit, vineri, la Cluj-Napoca, primii trei candidați la PE pe lista pentru alegerile europarlamentare  care vor avea loc în 9 iunie, împreună cu cele locale. Aceștia sunt, în ordine, Winkler Iuliu și Vincze Lorant și Szilagyi Dora, care este președintele Organizației de Tineret a UDMR și vicepreședinte executiv al UDMR, responsabil de tineret.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, deputatul Csoma Botond, președintele UDMR Cluj, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Caz grav la Teiuș semnalat de un ONG: 61 de câini crescuți în condiții greu de descris. Ce s-a întâmplat cu animalele

Publicat

caz grav la teiuș semnalat de un ong: 61 de

Zeci de câini care stăteau în condiții greu de imaginat, într-o casă din Teiuș, au fost mutați în adăposturi publice din Alba și Sibiu.

Cazul, o ”casă a groazei pentru animale” din Teiuș în care erau 61 de câini a fost făcut public de un ONG, Partidul NOA – Natură, Oameni, Animale.

Aceștia au anunțat Poliția Animalelor din Alba, de la jumătatea lunii februarie și au arătat dovezi legate de modul în care trăiesc cei 61 de câini.

Polțiștii au amendat-o pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. A doua mascotă a UBB Cluj-Napoca, un lup, prezentată de Mărțișor. ”UBB Lupi” simbolizează tradiția

Publicat

ubb mas 1.jpg

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a prezentat, vineri, de Mărțișor, a doua mascotă a instituției de învățământ, un lup, botezat ”UBB Lupi”, care simbolizează tradiția universității.

Purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieș, a declarat, vineri, că noua mascotă se va alătura primei, care este un urs, numit UBBear.

A doua mascotă a UBB Cluj-Napoca, prezentată de Mărțișor. ”UBB Lupi” simbolizează tradiția

”Este o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe