Connect with us

EVENIMENT

TOP 10 CINEMA: ”It: Chapter Two” demarează în forţă în box-office-ul nord-american

Publicat

film

Pelicula „It: Chapter Two”, continuarea filmului de groază adaptat după romanul scriitorului Stephen King, a avut în acest weekend un debut ”terifiant” în box-office-ul nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Filmul, care prezintă revenirea clovnului malefic Pennywise şi o are pe afiş, printre alţii, pe Jessica Chastain, a masacrat concurenţa reuşind să obţină, de vineri până duminică, încasări de 91 de milioane de dolari în sălile de cinematograf din Statele Unite şi Canada.

YouTube video

Suma încasată este uşor mai mică în comparaţie cu cele 123 de milioane de dolari încasate după primul weekend în sălile de cinema a peliculei ”It”, filmul de groază cel mai profitabil din istorie, lansat în 2017.

Însă, această continuare lasă mult în urmă filmul „Angel Has Fallen” – pe prima poziţie în box-office weekendul trecut – care a obţinut încasări de doar 6 milioane de dolari. Acest lungmetraj de Ric Roman Waugh spune povestea lui Mike Banning (Gerard Butler), un bodyguard al preşedintelui american, acuzat că ar fi creierul unei tentative de asasinare a şefului său, interpretat de Morgan Freeman. Eroul trebuie să scape de autorităţile aflate pe urmele sale, găsind în acelaşi timp adevăraţii făptaşi ai acestui complot.

YouTube video

„Good Boys”, o comedie care urmăreşte aventurile a trei băieţi de clasa a şasea care fug de la şcoală pentru a porni într-o călătorie ieşită din comun, însă se străduiesc să ajungă la timp acasă pentru o mult-aşteptată petrecere, se află pe locul al treilea în acest clasament, cu încasări de 5,4 milioane de dolari în trei zile.

YouTube video

Animaţia „The Lion King” produsă de Disney, a coborât pe locul al patrulea faţă de săptămâna trecută, cu 4,2 milioane de dolari de obţinuţi în acest weekend, şi 1,6 miliarde de dolari după lansarea în cinematografe.

YouTube video

Pe locul al cincilea se află „Overcomer”, în regia lui Alex Kendrick, care deţine şi rolul principal – despre un antrenor de baschet de liceu, care se oferă să antreneze o tânără cu astm în vederea unei curse de alergare pe distanţă lungă. Pelicula a realizat încasări de 3,8 milioane de dolari în acest weekend în cinematografele nord-americane.

YouTube video

Iată şi restul peliculelor din Top 10:

6. ”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”: 3,7 milioane de dolari (164,3 milioane de dolari în şase săptămâni);

7. ”The Peanut Butter Falcon”: 2,3 milioane de dolari (12,3 milioane de dolari în cinci săptămâni);

8. ”Scary Stories”: 2,3 milioane de dolari (62,1 milioane de dolari în patru săptămâni);

9. ”Wedding Nightmare”: 2,2 milioane de dolari (25,6 milioane de dolari în trei săptămâni);

10. ”Dora and the Lost City of Gold”: 2,2 milioane de dolari (54,2 milioane de dolari în cinci săptămâni).

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș și-au LANSAT candidaturile din partea PSD la Primăria Cluj-Napoca și șefia CJ Cluj

Publicat

candidati psd 4 e1713520889739.jpg

Candidații PSD la Primăria Cluj-Napoca, respectiv președinția Consiliului Județean Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au lansat, vineri, candidaturile la alegerile locale din 9 iunie și și-a depus dosarele la Biroul Electoral Municipal și Biroul Electoral Județean.

Aurelia Cristea a declarat într-o conferință de presă la Casa de Cultură a Studenților că simte din plin pulsul orașului și îndrăznește să vrea mai mult pentru Cluj-Napoca.

FOTO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

politie masina bun.jpg

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1 E60 , în interiorul localității Bucea, pe sensul de mers Huedin – Oradea, produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, fiind implicate trei autovehicule.

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de biciclete. Sfaturile Poliției

Publicat

hot de biciclete 1 e1713528673817.jpeg

Un clujean de 28 de ani a fost reținut pentru furt de biciclete. A furat inclusiv 30kg de țevi de cupru. A cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.700 de lei.

„În data de 18 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru furtul mai multor biciclete.

bicicleta furatabicicleta furata

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe