Connect with us

EVENIMENT

Trafic blocat pe DN 3 în județul Călărași din cauza unui accident

PublicatTraficul rutier este blocat miercuri dimineață pe Drumul Național 3 din cauza unui accident care s-a produs în comuna Independența din județul Călărași.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe DN3, între Călărași și Lehliu, traficul este blocat, conform MEDIAFAX.

Mașinile nu pot trece din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tir.

În urma accidentului nu au fost victime, dar mașinile implicate blochează șoseaua.

Traficul este blocat în comuna Independența din județul Călărași. Autoritățile estimează că șoseaua va fi eliberată până la prânz.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Alertă în Capitală: Un bărbat cu un copilaș în brațe amenință că se aruncă în gol de la etajul 8 al unui bloc

Publicat

Un bărbat cu un copil de 4 ani în brațe amenință că se aruncă în gol de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 6, al Capitalei, fiind supărat din cauza divorțului. Echipa de negociatori, polițiști și pompieri sunt la fața locului.

Incindentul are loc pe strada Topolovăț, din Sectorul 6 al Capitalei, unde un bărbat cu un copil în brațe amenință că se aruncă de la etajul 8, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul echipei de intervenție.

Poliția, pompierii și un echipaj de negocitori se află la fața locului.

Primele informații sunt că bărbatul este în proces de divorț, iar soția sa are un ordin de protecție.

La ora transmiterii știrii, echipa de negociatori l-a convins pe bărbat să intre în apartament.

sursa: mediafax.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Descoperire macabră într-o localitate din Neamț: Femeie găsită decedată într-o fosă septică plină cu apă

Publicat

Un cadavru a fost descoperit, vineri după-amiaza, într-o fosă septică, în localitatea Gherăiești, județul Neamț. Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic 112.

Potrivit IPJ Neamț, prin apel la 112, în jurul orei 11.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane căzute într-o fosă, în comuna Gherăești.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au scos din interiorul fosei  o femeie de aproximativ 74 de ani, ce nu prezenta semne vitale.

Citește mai departe

EVENIMENT

Circulație restricționată pe DN 65, Pitești – Slatina. Trafic îngreunat

Publicat

Arhivă Foto

Circulația este restricționată, vineri, pe DN 65 ( E574), Pitești – Slatina, între km 58+000m și km 59+200m, pe raza localității Valea Mare, județul Olt. Pe banda a doua a sensului Pitești – Slatina, se execută lucrări de frezare la partea carosabilă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN65 (E574) Pitești – Slatina, între km 58+000 m și km 59+200 m(zona cu separatoare de sens), pe raza localității Valea Mare, județul Olt, pe banda a doua a sensului Pitești către Slatina se execută lucrări de frezare la partea carosabilă, circulându-se pe o singură bandă.

Restricția va dura pana la ora 14.00!

Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării temporar instituite, circulând cu viteza adaptată condițiilor de drum.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Intervenție la un bloc din Craiova din cauza unui miros puternic

Publicat

Două autospeciale ale ISU Dolj au fost trimise în misiune după ce o persoană a anunțat că de la subsolul unui bloc vine un miros suspect. Pompierii au aflat că era vorba despre o activitate de dezinsecție și deratizare despre care reclamantul nu fusese informat.

Incidentul s-a produs vineri, în Craiova. Mai multe echipaje s-au deplasat la un bloc unde apăruse un miros suspect.

„Detașamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină în municipiul Craiova, pe strada George Enescu, la blocul C13, unde unul dintre locatari a sesizat un miros înțepător neidentificat în scara blocului. Imediat la locul indicat a fost trimis echipajul CBRN si o autospecială de lucru cu apă și spumă”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

Pompierii au aflat că la subsolul blocului se desfășura o acțiune de dezinsecție și deratizare. Activitatea fusese anunțată doar la una dintre scările blocului.

„În urma recunoașterii părea că mirosul venea din subsolul blocului. S-a luat legătura cu șeful de scara pentru a deschide ușa subsolului concomitent cu deschiderea celor două uși de acces de la bloc pentru aerisirea scări. Președintele de asociație a precizat ca este vorba de o activitate de dezinsecție și deratizare și nimic altceva care sa pună în pericol viața omului. Afișul pentru activitatea în derulare era pus la scară vecină și nu la scară locatarului care a sunat”, au explicat pompierii craioveni.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate