Connect with us

EVENIMENT

Trafic feroviar afectat, din cauza vremii nefavorabile. Au fost înregistrate întârzieri în circulaţia trenurilor

Publicat

sursa foto CFR Calatori

Mai multe deranjamente la infrastructura feroviară au condus la întreruperea temporară a circulaţiei pe o serie de tronsoane feroviare. Au fost înregistrate întârzieri în circulaţia trenurilor, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile din noaptea de 13 spre 14 iulie, informează CFR Călători,.

Astfel, perturbările în circulaţia feroviară s-au consemnat între Răstolniţa – Lunca Bradului (secţia Siculeni – Deda) – trenurile IR 1646 Târgu Mureş – Braşov (405 minute), IR 1645 Bucureşti Nord – Târgu Mureş (219 minute), R 4511 Miercurea Ciuc – Budapesta (202 minute); între Jena – Caransebeş (Timişoara Nord – Caransebeş) – trenul IR 79 Budapesta – Bucureşti Nord (a plecat din Zagujeni la ora 2;28, cu 175 minute întârziere); între Bibeşti – Bărbăteşti (secţia Filiaşi – Târgu Cărbuneşti) – IR 1922 Arad – Mangalia (a staţionat 66 minute în Cărbuneşti, aşteptând finalizarea intervenţiei drezinei pantograf); lipsă tensiune staţia Musculeşti, circulaţia s-a redeschis la ora 5:45 cu tracţiune diesel – IR 1922 Arad – Mangalia (a staţionat în Bărbăteşti de la ora 2:43, cu 99 de minute întârziere).

CFR Călători a pus la dispoziţie de la staţia Craiova tracţiune diesel pentru pendulare trenuri.

Potrivit sursei citate, ca urmare a întârzierii cumulate de 350 minute a trenului IR 1922, în staţia Bucureşti-Nord (plecare 6:30), a fost format un tren suplimentar care a preluat pasagerii cu destinaţia Constanţa/Mangalia.

De asemenea, probleme au fost între Domaşnea Cornea – Poarta (secţia Orşova – Caransebeş), la trenurile IR 79 Budapesta – Bucureşti Nord (a plecat cu un total de 355 minute întârziere), IR 78 Bucureşti Nord – Budapesta (80 minute), R 9551 Orşova – Caransebeş (100 minute), precum şi între Câmpina şi Floreşti Prahova (secţia Ploieşti Vest – Câmpina) – la trenurile IR 1932 Oradea – Mangalia (plecare cu un total 107 de minute întârziere, din care 63 minute cu restricţii la infrastructură), IR 1941 Satu Mare – Mangalia (195 minute) şi R 3041 Ploieşti Sud – Braşov.

În cazul trenului IR 407 Budapesta – Braşov, acesta a sosit în Episcopia Bihor cu 118 minute întârziere de la administraţia MAV.

„Circulaţia în zonele afectate se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată. CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, tracţiune diesel, după producerea deranjamentelor”, se menţionează în comunicatul citat.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Nou record de temperatură. În 2024, cea mai caldă lună februarie din istoria măsurătorilor. Cum va fi vremea în martie

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 26 februarie – 3 martie

Luna februarie 2024 înregistrează noi recorduri de căldură. Meteorologii spun că este cea mai caldă lună februarie din istoria măsurătorilor. Abaterea termică pozitivă din a doua lună a anului 2024 este, de asemenea, cea mai mare dintre toate lunile anului.

Luna februarie a fost deosebit de caldă în acest an. A urmat trendul lunii ianuarie, desemnată deja ca având temperaturile cele mai ridicate de până acum din perioade similare. Și luna martie vine cu vreme…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reguli noi pentru recuperatorii de creanțe. Cum se recuperează datoriile din creditele neperformante

Publicat

reguli noi pentru recuperatorii de creanțe. cum se recuperează datoriile

Reguli noi pentru recuperatorii de creanțe. Modul în care se recuperează datoriile din creditele neperformante a fost reglementat printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului. 

Ordonanța se referă la obligațiile celor care cumpără de la bănci din Uniunea Europeană credite neperformante, angajându-se să recupereze restanțele de la persoanele fizice.

Cumpărătorii de credite sunt cei care plătesc băncilor (de obicei sume infime – n. red.) pentru creditele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi escroci, iertați de judecătorii din Sebeș: Cum au pus ”în scenă” una dintre cele mai vechi escrocherii, ”Metoda Ghiulul”

Publicat

doi escroci, iertați de judecătorii din sebeș: cum au pus

Una dintre cele mai vechi metode de înșelătorie, pe stradă, este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Sebeș. Este vorba despre ”Metoda Ghiulul”, căreia multe persoane îi cad victime. 

Metoda pare simplă, dar cei care o pun în practică cunosc foarte bine psihologia victimelor și știu cum să acționeze. Magistrații din Sebeș au detaliat într-o motivare de instanță din data de 28 februarie 2024, cum au acționat doi escroci. 

La Sebeș au pus în practică metoda de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce au făcut magistrații din Sebeș cu zeci de sticle de parfum cumpărate din ”Dragonul Roșu”. Erau imitații de firme celebre

Publicat

ce au făcut magistrații din sebeș cu zeci de sticle

La mai bine de trei ani de la identificarea a două persoane care vindeau parfumuri contrafăcute, într-o parcare de pe Autostrada A1, magistrații din Sebeș au luat măsuri. 

Mai exact, în data de 28 februarie 2024, judecătorii din Sebeș au decis confiscarea a peste 20 de cutii cu parfumuri cumpărate din Dragonul Roșu. 

În cutii se aflau zeci de sticle de parfum care imitau mărci celebre,

Cutiile se aflau în custodia statului încă din data de 17 decembrie 2019. Este vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe