Connect with us

EVENIMENT

Trafic feroviar afectat, din cauza vremii nefavorabile. Au fost înregistrate întârzieri în circulaţia trenurilor

Publicat

sursa foto CFR Calatori

Mai multe deranjamente la infrastructura feroviară au condus la întreruperea temporară a circulaţiei pe o serie de tronsoane feroviare. Au fost înregistrate întârzieri în circulaţia trenurilor, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile din noaptea de 13 spre 14 iulie, informează CFR Călători,.

Astfel, perturbările în circulaţia feroviară s-au consemnat între Răstolniţa – Lunca Bradului (secţia Siculeni – Deda) – trenurile IR 1646 Târgu Mureş – Braşov (405 minute), IR 1645 Bucureşti Nord – Târgu Mureş (219 minute), R 4511 Miercurea Ciuc – Budapesta (202 minute); între Jena – Caransebeş (Timişoara Nord – Caransebeş) – trenul IR 79 Budapesta – Bucureşti Nord (a plecat din Zagujeni la ora 2;28, cu 175 minute întârziere); între Bibeşti – Bărbăteşti (secţia Filiaşi – Târgu Cărbuneşti) – IR 1922 Arad – Mangalia (a staţionat 66 minute în Cărbuneşti, aşteptând finalizarea intervenţiei drezinei pantograf); lipsă tensiune staţia Musculeşti, circulaţia s-a redeschis la ora 5:45 cu tracţiune diesel – IR 1922 Arad – Mangalia (a staţionat în Bărbăteşti de la ora 2:43, cu 99 de minute întârziere).

CFR Călători a pus la dispoziţie de la staţia Craiova tracţiune diesel pentru pendulare trenuri.

Potrivit sursei citate, ca urmare a întârzierii cumulate de 350 minute a trenului IR 1922, în staţia Bucureşti-Nord (plecare 6:30), a fost format un tren suplimentar care a preluat pasagerii cu destinaţia Constanţa/Mangalia.

De asemenea, probleme au fost între Domaşnea Cornea – Poarta (secţia Orşova – Caransebeş), la trenurile IR 79 Budapesta – Bucureşti Nord (a plecat cu un total de 355 minute întârziere), IR 78 Bucureşti Nord – Budapesta (80 minute), R 9551 Orşova – Caransebeş (100 minute), precum şi între Câmpina şi Floreşti Prahova (secţia Ploieşti Vest – Câmpina) – la trenurile IR 1932 Oradea – Mangalia (plecare cu un total 107 de minute întârziere, din care 63 minute cu restricţii la infrastructură), IR 1941 Satu Mare – Mangalia (195 minute) şi R 3041 Ploieşti Sud – Braşov.

În cazul trenului IR 407 Budapesta – Braşov, acesta a sosit în Episcopia Bihor cu 118 minute întârziere de la administraţia MAV.

„Circulaţia în zonele afectate se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată. CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, tracţiune diesel, după producerea deranjamentelor”, se menţionează în comunicatul citat.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Accident cu patru mașini, la intrarea în Florești. O tânără a ajuns la spital

Publicat

accidnet intrare in floresti 2.jpeg

Un accident s-a petrecut sâmbătă seară, la intrarea în Florești. Au fost implicate patru mașini, dintre care una s-a răsturnat.

Pompierii din Cluj-Napoca și Florești au intervenit sâmbătă seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Florești. La momentul sosirii, ocupanții erau ieșiți din mașini.

Patru mașini au fost implicate, iar una dintre ele s-a răsturnat pe marginea părții carosabile.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ramona Strugariu, copreședinta REPER, și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

1 1.jpg

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreședinta Partidului REPER, și-a lansat sâmbătă candidatura la primăria Cluj-Napoca. La eveniment au participat fostul premier şi comisar european, Dacian Cioloș, eurodeputatul Dragoș Pîslaru și reprezentanți ai societății civile clujene.

Ramona Strugariu a vorbit despre prioritățile sale pentru primăria Cluj-Napoca, precum și despre motivele care stau la baza deciziei ei de a-și asuma această candidatură.

Ea își…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Semnificații religioase pentru credincioși, cu o săptămână înainte de Înviere

Publicat

duminica floriilor: intrarea domnului în ierusalim. semnificații religioase pentru credincioși,

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Credincioșii sărbătoresc Floriile, în 28 aprilie 2024, o zi cu semnificații religioase deosebite, cu o săptămână înainte de Învierea lui Isus Hristos. 

Cu o săptămână înainte de Patimile Sale, Iisus Hristos a intrat în Ierusalim, pe un asin, înconjurat de cei 12 Apostoli.

Mulțimea, recunoscându-L ca fiind adevăratul Mântuitor, L-a întâmpinat cu ramuri de finic și cântări de bucurie.

Vezi și MESAJE de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două femei din Blaj, specializate în furt de haine din magazinul Pepco, trimise în judecată. Au sustras zeci de produse

Publicat

două femei din blaj, specializate în furt de haine din

Două femei specializate în furt de haine din magazinul Pepco din Blaj au fost trimise în judecată. Procurorii au probat trei fapte, în trei zile diferite. În total au furat zeci de articole vestimentare pentru copii. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 25 aprilie 2024, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Furturile au fost comise în timpul programului de lucru, în luna ianuarie a anului 2023. Însă pentru că au fost făcute în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe