Connect with us

EVENIMENT

Trafic intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov către zona montană

Publicat

trafic aglomerat

DN 1 Ploieşti – Braşov s-a aglomerat, duminică, pe sensul către munte, circulându-se în coloană pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova.

Conform Infotrafic, în staţiunile montane se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se coloană în unele zone coloană Buşteni şi Azuga.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Proiect pentru modernizarea unui drum ce leagă două sate din comuna Bucium. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

toamna bucium 1000x600.jpeg

Proiect pentru modernizarea unui drum ce leagă două sate din comuna Bucium. Un drum local din comuna Bucium, în lungime de 3,2 km, ce leagă satele Văleni și Helești, este propus spre modernizare și asfaltare. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat, pe 15 martie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare drum local Văleni-Helești”, propus a fi amplasat în comuna Bucium, titular Primăria Bucium.

Proiectul urmărește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

centrul de sănătate din baia de arieș va fi renovat

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Clădirea Centrului de Sănătate din Baia de Arieș urmează să fie renovată printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei, finanțată prin PNRR.

Primăria Baia de Arieș a lansat joi, 14 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de renovare energetică a Centrului de Sănătate din oraș.

Valoarea totală este estimată la 2.593.651,34 de lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi beți sau drogați, prinși de polițiștii clujenii. Au furat mașini și le-au condus deși nu aveau permis

Publicat

politie noapte 8 scaled.jpg

Polițiștii clujeni au efectuat la sfârșit de săptămână mai multe controale în trafic și au depistat șoferi beți sau drogați la volan care au furat mașini pe care le-au condus deși nu avea permis.

A furat mașina dintr-o curte

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din comuna Suatu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. Sute de persoane legitimate și vehicule verificate, amenzi și alte măsuri

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba. sute de persoane

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat vineri și sâmbătă acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 846 de persoane și au fost verificate 539 de autovehicule.

Au fost constatate 276 de abateri de natură contravențională, majoritatea la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe