Connect with us

EVENIMENT

Trafic restricționat pe DN 72, în Prahova, în urma unui accident rutier cu 4 autoturisme implicate

Publicat

politia accident

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme a avut loc, joi, pe DN 72, în județul Prahova, în zonă circulația fiind restricționată până la finalizarea cercetărilor de la fața locului.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ, pe DN 72 Ploieşti – Târgovişte, în apropierea oraşului Ploieşti, judeţul Prahova, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme”, informează polițiștii.

În urma impactului, o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr aflat pe trotinetă electrică, lovit de o mașină, pe o trecere de pietoni din Timișoara

Publicat

laborator de cultivare şi prelucrare de droguri de mare risc,
Arhivă foto

Un tânăr de 18 ani aflat pe o trotinetă electrică, a fost lovit de o mașină, pe o trecere de pietoni din Timișoara. Evenimentul s-a produs vineri seară.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Antenei din municipiul Timișoara, dinspre strada Popa Șapcă spre Calea Lipovei, iar la un moment dat a surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 18 ani, angajat în traversarea drumului public pe o trotinetă electrică, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului, a rezultat rănirea tânărului în vârstă de 18 ani.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Vor avea loc mai multe evenimente

Publicat

Arhivă foto

Traficul  rutier va fi restricţionat, vineri, în zona stadionului Ghencea unde va avea loc, de la ora 19,00, meciul amical de fotbal dintre selecţionatele U-21 ale României şi Portugaliei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Se restricţionează traficul pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces auto în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” şi s-a permis circulaţia auto în ambele sensuri pe acest trotuar, vineri, începând cu ora 12,00, până la încheierea meciului.

Va avea loc şi restricţionarea graduală şi dacă situaţie o impune a traficului rutier pe Bulevardul Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, începând cu ora 16,00.

De asemenea, este restricţionată staţionarea mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă), începând cu ora 07,00, până la încheierea meciului.

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Sâmbătă

Sâmbătă, între orele 11,30 şi 16,30, va fi organizată o adunare publică.

Între orele 11,30 – 12,30, este prevăzută adunarea participanţilor pe aleile din Parcul Unirii – zona fântâni, între orele 12,30 – 13,30 aceştia se vor deplasa pe banda I de circulaţie pe traseul Piaţa Unirii – Strada Bibescu Vodă – Bulevardul Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului – Intrarea Gheorghe Şincai, între orele 13,30 – 16,30 va avea loc adunarea publică pe aleile din Parcul Tineretului – intrarea Gheorghe Şincai.

Între orele 16,30 – 17,00 va avea loc participarea participanţilor.

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Duminică

Duminică, între orele 07,00 – 14,00, va avea loc evenimentul sportiv „Legal Half-Marathon 2023”.

Traseul va fi cuprins între Bulevardul Unirii (Tribunalul Bucureşti) – Piaţa Unirii – întoarcere 180 de grade (fără afectarea traficului în intersecţie) – Bulevardul Unirii – Biblioteca Naţională – Bulevardul Mircea Vodă – întoarcere Pasaj Mărăşeşti – Bulevardul Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bulevardul Decebal – Strada Delea Nouă – întoarcere pe Bulevardul Decebal – cu finish la Tribunalul Bucureşti.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se vor institui restricţii de circulaţie în intervalul orar 07,00 – 13,00, pe traseul menţionat şi pe străzile care acced în acesta.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să opteze pentru deplasarea cu mijloacele de transport în comun, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Harta cu restricţii şi rute ocolitoare poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Carambol cu cinci autovehicule implicate pe un drum din Vrancea. Trafic îngreunat

Publicat

ucraineanul care și a ucis un coleg la brăila a fost
Arhivă foto

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc, vineri după-amiază pe o șosea din Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului Rutier, accidentul rutier a avut loc în Golești.

Din primele date în eveniment au fost implicate patru autoturisme și un TIR au intrat în coliziune.

O persoană a fost rănită.

Traficul rutier fiind blocat pe sensul București – Focșani.

Stire in actualizare

Citește mai departe

EVENIMENT

Trafic restricționat pe A3, în județul Ilfov, după un incendiu produs la un autoturism

Publicat

incendiu produs la o locuință, într o localitate din mureș
Arhivă foto

Traficul rutier este restricționa, vineri după-amiază, pe A3, în Ilfov după un incendiu produs la o mașină.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 32, localitatea Snagov, județul Ilfov, un autoturism a luat foc, fără a rezulta victime.

Acesta a fost scos pe banda de urgență, incendiul fiind lichidat.

Circulația rutieră se desfășoară pentru aproximativ 15-20 de minute pe banda nr. 2 a sensului de mers către capitală, prima bandă fiind restricționată.

Citește mai departe