Connect with us

EVENIMENT

Tragedie într-o localitate din Giurgiu: O femeie de 50 de ani, găsită fără suflare în locuința cuprinsă de flăcări

Publicat

casă cuprinsă de flăcări pe o stradă din târgu mureș

 Tragedie în localitatea Toporu din județul Giurgiu. O femeie de 50 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după un incendiu care i-a cuprins locuința.  Incendiul violent a izbucnit, cel mai probabil, de la coşul de fum deteriorat.

„ISU Giurgiu a fost solicitat azi-noapte să intervină pentru stingerea unui incendiu după ce o casă din localitatea Toporu a luat foc.

La faţa locului au ajuns pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU Giurgiu, dar şi de la ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD. Când au ajuns echipajele, incendiul se manifesta violent, în interiorul a două camere, dar şi la nivelul acoperişului.

Fiind în toiul nopţii, flăcările au fost observate târziu, iar proprietara locuinţei, care se afla singură acasă la momentul producerii incendiului, o femeie în vârstă de 50 de ani, nu a reuşit să mai iasă din casă.

Aceasta a fost găsită de pompieri într-una dintre încăperi, însă, din păcate, nu a mai putut fi salvată’, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ISU Giurgiu.

Locuinţa s-a deteriorat în proporţie de 70 la sută.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza coşului de fum deteriorat, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului

Publicat

masina.jpg

Ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului. Sunt câteva lucrui pe care le puteți face pentru a scăpa de astfel de neplăcere.

În situația în care ați primit un proces-verbal pentru lipsa rovinietei sau peajului după înstrăinarea vehiculului, acest lucru se datorează faptului că nou proprietar nu a efectuat transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculului în termenul prevăzut de lege.

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenzi de peste 40.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi de peste 40.000 de lei. Au fost testați, pentru alcool sau droguri la volan, 60 de șoferi.

În cadrul activităților desfășurate în 22 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 352 de persoane și au fost verificate 194 de autovehicule.

Au fost constatate 112 abateri de natură contravențională. Majoritatea au fost la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Hoți surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce îi furau bunuri din curte. Ce au făcut polițiștii

Publicat

bărbat din ocna mureș, cercetat penal după ce a condus

Un bărbat și o femeie din Crăciunelu de Jos au fost surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce-i furau bunuri din curte. Cei doi au fost reținuți de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani și o femeie de 32 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Duminică seara (21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc, despre cei care au criticat lucrările din oraș: „Acum daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”

Publicat

strada kogalniceanu primaria cluj.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că odată cu instalarea primăverii, clujenii, dar mai ales cei care au criticat proiectele municipalității, pot să vadă dimensiunea „verde” a acestora.

„Cei care aveau marota cu betoanele au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor”, a spus Emil Boc.

Emil Boc, despre cei care au criticat lucrările din oraș: „Acum daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”

Emil Boc a precizat că recepția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe