Connect with us

EVENIMENT

Tragic accident pe DN 65 A în Argeș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, apoi s-a răsturnat

Publicat

Cunmplit accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma căruia un tânăr de 25 de ani a murit. Autoturismul pe care îl conducea a intrat violent într-un copac.

Potrivit IPJ Argeș, accidcentul a avut loc vineri noaptea, puțin după miezul, nopții, pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, județul Argeș.

accident arges5

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

accident arges 7

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit.

accident arges1

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O nouă anulare a licitației pentru centura ocolitoare: Băltărețu îl acuză pe Boc de secretomanie și ineficiență

Publicat

balbo.jpg

Prezent, luni, în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca de după anunțul oficial al anulării celei de-a doua licitații pentru centura ocolitoare a municipiului, deputatul Viorel Băltărețu a acuzat administrația locală de secretomanie și lipsă de reacție.

“Primăria se face vinovată de lipsă de transparență și un management ineficient al proiectului. Pe de o parte, anunțul oficial al anulării licitației a ajuns azi doar la câteva ziare clujene, fără…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, despre cum se va circula pe prima bandă

Publicat

benzi dedicate pentru autobuze, în alba iulia. primarul gabriel pleșa,

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Șoferii care vor circula pe noile benzi dedicate transportului public din municipiul Alba Iulia vor risca amenzi, odată cu finalizarea proiectelor de mobilitate. Potrivit primarului Gabriel Pleșa, la început se vor da doar avertismente. 

Reamintim faptul că banda 1 de pe bulevardele și străzile principale din Alba Iulia, modernizate prin proiectele de mobilitate, a fost transformată în bandă dedicată transportului public.

Asta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Peste 70 de edituri, cărți, lansări, concerte, invitați de marcă și prețuri bune

Publicat

video: târgul de carte alba transilvana 2024. peste 70 de

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia au prezentat luni programul unuia dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba.

Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Alba24 a discutat despre eveniment cu managerul Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, care a susținut luni o conferință de presă împreună cu scriitorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ziua VETERANILOR de război, celebrată la Cluj-Napoca. MESAJUL premierului

Publicat

veterani 7.jpg

Ziua Veteranilor de Război a fost celebrată astăzi, în cadrul ceremoniei publice militar-religioase organizată de către Divizia 4 Infanterie „Gemina” în cooperare cu filiala Cluj a Asociației Veteranilor de Război, având sprijinul Instituției Prefectului – Județul Cluj și al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

veteraniveterani

În cadrul evenimentului desfășurat cu participarea subprefectului județului Cluj, domnul Florentin Burz, a Înaltpreasfinției Sale Andrei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe