Connect with us

EVENIMENT

Transfăgărăşanul, ”invadat” de turiști. Salvamontişti, împiedicați să ajungă la un rănit la Bâlea Lac, din cauza aglomerației

Publicat

Șoseaua Transfăgărășan a fost ”invadată” de turiști, traseu unde s-a format o coadă de mașini care se întindea pe mai mulți kilometri. Din cauza aglomerației, salvamontiștii, solicitați să intervină la Bâlea Lac pentru a salva un turist rănit, au fost nevoiți să parcurgă o parte din drum pe jos.

Sute de maşini au mers pe ambele sensuri, pe cea mai spectaculoasă şosea din ţară. Salvamontiştii se grăbeau să meargă la Bâlea Lac, unde un bărbat care suferise mai multe fracturi avea nevoie de ajutor.

Salvatorii ar fi putut ajunge mult mai repede la caz, însă au întârziat din cauza slalom-ului făcut printre mașini, apoi au parcurs pe jos kilometri buni.

În cele din urmă, salvamontiștii au ajuns la rănit și și-au îndeplinit misiunea. Între timp, turiştii prinşi în coloană s-au bucurat de peisaj şi au făcut poze.

sursa: oradesibiu.ro

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT RUTIER pe DN 75, pe raza localității Muncelu. O mașină răsturnată, două persoane ar fi încarcerate

Publicat

accident rutier pe dn 75, pe raza localității muncelu. o

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei 11.20, pe raza localității Muncelu, județul Alba. 

De asemenea, pompierii susțin că două persoane ar fi încarcerate între fiarele mașinii.

La fața locului pompierii intervin cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Piața de flori „altfel”, o altfel de mireasmă în Cluj-Napoca

Publicat

strada potaissa piata de flori altfel 5.jpeg

Strada Potaissa, cunoscută atât de clujeni cât și de străini ca fiind una neaglomerată și liniștită, își deschide „brațele” pentru toată lumea la revenirea Pieței de flori „altfel”.

Eveniment organizat de Asociația Daisler, Piața de flori „altfel” invită clujenii, până în 24 iunie, să vadă, dar și să cumpere diverse plante, de la standuri cu flori multicolor și o lume a lavandelor, până la plante suculente și spinoase, plante carnivore sau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lapte și produse lactate pentru preșcolarii și elevii din Alba. Consiliul Județean a reluat licitația pentru furnizarea produselor

Publicat

lapte și produse lactate pentru preșcolarii și elevii din alba.

Lapte și produse lactate pentru preșcolarii și elevii din Alba. Consiliul Județean Alba a reluat licitația pentru furnizarea de lapte și produse lactate preșcolarilor și elevilor din județ. Valoarea maximă estimată a contractului pentru următorii trei ani este de peste 17,3 milioane de lei. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod Portocaliu de caniculă, dar și ploi torențiale în județul Alba pentru ziua de sâmbătă. Când vor fi furtuni, vijelii și fulgere

Publicat

cod portocaliu de caniculă, dar și ploi torențiale în județul

Județul Alba se află sub două avertismente meteo emise de meteorologi, sâmbătă, 22 iunie. Este vorba despre un Cod Portocaliu de vijelii, furtuni, ploi torențiale și grindă. Acesta va intra în vigoare în a doua parte a zilei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe