Connect with us

EVENIMENT

Trei adolescenți din Olt, care au acuzat stări de rău, transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări

Publicat

ambulanta
Arhivă foto

Trei adolescenți au ajuns la spital, vineri la amiază după ce au acuzat stări de rău în timp ce se aflau pe o stradă din orașul Scornicești, Olt.

Potrivit IPJ Olt, la data de 9 decembrie 2022, în jurul orei 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că trei minori acuză stări de rău.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Scornicești și echipaje de prim-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că trei minori, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, ce se aflau pe Bulevardul Muncii, din orașul Scornicești, acuză stări de rău.

Cei trei minori au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din Șibot, arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată. Pe numele său era emis mandat din luna august

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un tânăr de 25 de ani din Șibot a fost prins de poliție, la aproape trei luni de la data la care primise mandat de arestare preventivă. Măsura a fost dispusă într-un caz de tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos – Postul de Poliție Șibot au identificat un bărbat de 25 de ani, din localitatea Șibot. Acesta este posesorul unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Percheziții la șapte persoane, în Tritenii de Jos, într-un dosar privind luptele ilegale între câini

Publicat

perchezitii caini2.png

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfășurat cinci percheziții domiciliare în Tritenii de Jos, într-un dosar penal privind organizarea de lupte cu câini.

Polițiștii IPJ Cluj au efectuat marți, 22 octombrie, percheziții la Tritenii de Jos, în cadrul operațiunii „JUPITER”, la persoane bănuite că au organizat lupte ilegale între câini. Acțiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Premierul Marcel Ciolacu: Impozitul pe proprietate va rămâne acelaşi în 2025

Publicat

premierul marcel ciolacu: impozitul pe proprietate va rămâne acelaşi în

Guvernul va amâna până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri, pe baza valorii din studiile de piaţă.

Astfel, urmează ca anul viitor să se plătească aceleaşi taxe pe proprietate, a anunţat miercuri, 23 octombrie, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Avem noutăţi importante şi în domeniul fiscal şi, cu scuzele de rigoare, sunt veşti bune nu sunt veşti rele! Anul viitor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia reținut de poliție după o bătaie în stradă. S-a ales cu dosar penal pentru lovire

Publicat

femeie de 36 de ani din alba iulia, agresată de

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de poliție după ce l-ar fi agresat pe un tânăr, pe o stradă din municipiu. Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru lovire.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe