Connect with us

EVENIMENT

Trei bărbaţi, cercetaţi pentru călăuzire de migranţi. 12 turci şi afgani au fost găsiţi într-un microbuz

Publicat

Trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi călăuzit 12 migranţi, descoperiţi de către poliţiştii de frontieră de la Moraviţa ascunşi într-un microbuz oprit la un control în trafic.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, microbuzul a fost oprit pentru control între localităţile Jamu Mare şi Lăţunaş, în timpul unei acţiuni de combatere a migraţiei ilegale.

Autovehiculul era condus de un român şi era însoţit de un alt autoturism, în care se aflau două persoane şi care „a demarat în trombă la vederea echipajului poliţiei de frontieră, fiind oprit ulterior”.

În microbuz au fost descoperiţi 12 străini, toţi bărbaţi, stabilindu-se că sunt din Turcia şi Afganistan, având vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani.

„De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că celălalt autoturism oprit, în care se mai aflau alţi doi cetăţeni români, avea rol de antemergător, iar aceştia intenţionau să îi ajute pe cei doisprezece cetăţeni străini, în încercarea lor de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, precizează comunicatul.

Şoferul microbuzului este cercetat pentru trafic de migranţi, iar ceilalţi doi români, pentru complicitate la trafic de migranţi, în timp ce acei cetăţeni străini sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Cum pot fi cumpărate

Publicat

românii pot investi în titluri de stat tezaur. dobânzi neimpozabile

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani şi dobânzi anuale neimpozabile de 6,10%, respectiv 6,85%, a anunţat Ministerul Finanţelor (MF).

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

De la începutul acestui an, prin cele 3 emisiuni precedente, investitorii au cumpărat titluri de stat Tezaur de peste 3,2 miliarde lei.

Românii pot investi în titluri de stat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traficant de droguri, arestat la Cluj. Avea în locuință canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

Publicat

droguri 4.jpeg

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că bărbatul, traficant de droguri, ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Studiu internațional

Publicat

practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de ştiinţă din Australia a constatat că jocurile video, practicate timp de cel puţin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de mâini sau de încheieturi şi dureri de spate sau de gât.

Cercetătorii au analizat date de la 955 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 94 de ani din Australia, Marea Britanie, Canada şi Statele Unite,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Rețelele sociale au legătură cu faptul că planeta este condusă de gerontocrație

Publicat

maruta 1.jpg

Lui Mihnea Măruță nu i-a plăcut niciodată să apară la televiziune sau la radio. Acum n-a prea avut încotro deoarece și-a lansat, la editura Humanitas, volumul ”Identitatea virtuală”, teza sa de doctorat în filozofie, și acesta a fost pretextul sub care l-am atras în cursa podcast-ului ”Contraste” pe Cluj24 realizat de Florin Danciu.

Tema cărții este fascinantă pentru că trăim cu toții, conștient sau nu, în oceanul realităților virtuale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe