Connect with us

EVENIMENT

Trei cetăţeni din Republica Moldova şi unul din Maroc, depistaţi că locuiau ilegal în judeţul Vaslui

Publicat

imigrari
fotografie cu caracter ilustrativ

Patru cetăţeni străini, trei din Republica Moldova şi unul din Maroc, au fost depistaţi locuind ilegal în judeţul Vaslui, în urma unor acţiuni de control ale poliţiştilor din cadrul Biroului pentru Imigrări.

„În perioada 29 august – 04 septembrie, poliţişti din cadrul Biroului pentru Imigrări al judeţului Vaslui au desfăşurat o serie de acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor.

Astfel, în urma activităţilor întreprinse, au fost depistaţi patru cetăţeni străini, cu vârste cuprinse între 10 şi 57 de ani, respectiv două femei şi un copil minor din Republica Moldova şi un bărbat din Maroc.

Din verificări a reieşit faptul că cetăţenii au intrat legal în ţara noastră, însă nu au părăsit teritoriul statului român la expirarea dreptului de şedere şi nici nu au efectuat demersuri legale în vederea prelungirii acestuia”, precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În urma celor constatate, femeia din Republica Moldova însoţită de minor a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 800 de lei. Acesteia i-a fost înmânată şi o comunicare pentru reglementarea dreptului de şedere temporară, având în vedere faptul că cei doi sunt membri de familie ai unui cetăţean român.

Ceilalţi doi cetăţeni străini au fost sancţionaţi contravenţional, unul cu avertisment şi unul cu amendă în valoare de 400 de lei. De asemenea, în cele două cazuri au fost emise decizii de returnare, cu plecare voluntară de pe teritoriul României, în termen de 15 zile. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024:

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități. Se strică vremea, temperaturile scad cu peste 10 grade Celsius, iar la munte revin ninsorile.

Chiar dacă luni și marți ne mai bucurăm de vremea superbă, de miercuri lucrurile se schimbă brusc. Temperaturile scad de la o zi la alta până la valori maxime de 15 grade Celsius și minime de 4 – 5 grade Celsius. Sunt anunțate și foarte multe precipitații, care vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prins circulând cu viteza de 235 de km/h, pe autostradă de la Câmpia Turzii la Nădășelu. 7 șoferi au ajuns pietoni în câteva ore

Publicat

1713106686 radar bun.jpg

Un șofer a fost prins ciurculând pe A3, pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu cu viteza de 235 de kilometri pe oră.

Nu a fost singurul șofer care a apăsat pedala de accelerație, dar a avut cea mai mare viteză înregistrată de polițiștii clujeni, care au scos sâmbătă raderele pe Autostrada Transilvania.

Prins circulând cu viteza de 235 de km/h, pe autostradă de la Câmpia Turzii la Nădășelu. 7 șoferi au ajuns pietoni în câteva ore

Ieri, 13 aprilie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două drumuri forestiere din zona Cugir – Șureanu vor fi reabilitate. Romsilva investește peste 8,5 milioane de lei

Publicat

două drumuri forestiere din zona cugir – Șureanu vor fi

Două drumuri forestiere din zona Cugir – Șureanu vor fi reabilitate. Două drumuri forestiere din cadrul Ocolului Silvic Cugir, în lungime de aproape 11 km, urmează să fie reabilitate de către Romsilva – Direcția Silvică Alba. Investiția se va ridica la peste 8,5 milioane de lei. 

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva RA, prin Direcția Silvică Alba a lansat recent, în SEAP, două licitații pentru lucrări de reabilitare a unor drumuri forestiere. Este vorba despre drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Cetățean nepalez, căutat timp de șase ore de autoritățile din Alba, în zona Munților Apuseni. Unde a fost găsit

Publicat

foto: cetățean nepalez, căutat timp de șase ore de autoritățile

Un cetățean nepalez a fost căutat timp de șase ore de către autoritățile din Alba, după ce a fost dat dispărut, în zona comunei Almașu Mare. Acesta a fost găsit de către polițiști, în zona orașului Zlatna. 

„Echipa Salvamont Alba a fost solicitată în decursul zilei de duminică de către Dispeceratul IPJ Alba, pentru a participa alături de IPJ, IJJ, IS, la căutările unei persoane dispărute, cetățean nepalez în vârstă de 40 de ani, care a plecat aseară în jurul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe