Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Două femei au fost rănite, în urma unei EXPLOZII, la Uzina Mecanică din Cugir – județul Alba

Publicat

um cugir

Trei persoane au suferit arsuri, după o explozie urmată de un incendiu, la Uzina Mecanică din Cugir, județul Alba. Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit Garda de Intervenție Sebeș, în cooperare cu SVSU Cugir. 

Din primele informații, trei persoane au suferit răni, în urma exploziei, care a fost urmată de un incendiu.

UPDATE: Potrivit ziarului Alba24.ro, explozia s-a produs în zona tunelului de încercări. Autoritățile confirmă 2 victime: o femeie, 53 ani, cu arsuri pe aproximativ 40% din corp, pentru care a fost solicitat un elicpter SMURD și o femeie, 58 ani, arsuri mai ușoare pe 1 braț, asistată de SAJ Cugir.

La fața locului s-au deplasat importante forțe ale ISU Alba, mașini de pompieri, ambulanțe și a fost mobilizat și un elicopter SMURD.

UPDATE 2: Una din cele două angajate ale Fabricii de Arme din Cugir care au suferit arsuri, vineri, în urma unei explozii, urmate de un incendiu, produse în zona tunelului de încercări, va fi transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, victima a fost preluată de un elicopter SMURD trimis de la Târgu Mureş, care a aterizat pe stadionul din oraş, pentru a fi transportată la Bucureşti, aşa cum a decis, în urma evaluării, medicul de pe elicopter.

„Victima este stabilă şi conştientă”, a transmis reprezentantul ISU Alba.

Femeia are 53 de ani şi a suferit arsuri pe aproximativ 40% din corp.


Cealaltă femeie rănită, în vârstă de 58 de ani, are arsuri, din primele investigaţii, pe un braţ, fiind asistată de ambulanţa SAJ.

La Cugir s-au deplasat vineri prefectul Nicolae Albu, secretarul de stat în Ministerul Economiei Cristian Simu, fost director al unei fabrici de armament din Cugir, şi adjunctul şefului ISU Alba, Ovidiu Costea.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Horia Constantinescu renunță la funcția de președinte al ANPC după scandalul puiului galben și nominalizarea la Primăria Constanța

Publicat

horia constantinescu renunță la funcția de președinte al anpc după

Horia Constantinescu renunță la funcția de șef al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului.

El a anunțat joi pe o rețea socială că pleacă din instituție după scandalul „puiului galben” și după ce a fost desemnat candidat PSD la Primăria Constanța.

„Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare de vânt puternic în Alba. Localitățile vizate

Publicat

cod galben de vânt în mare parte a județului alba.

Meteorologii au emis joi dimineață o nouă avertizare de vânt pentru județul Alba. Este valabilă până la ora 13:00. 

Potrivit ANM, este vizată zona joasă a județului Alba.

Vântul va sufla cu putere în zona localităților: Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Săsciori, Unirea, Jidvei, Vințu de Jos, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Pianu, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Daia Română, Stremț, Sâncel, Șpring, Sântimbru, Lunca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. „Parfum” de primăvară la Cluj-Napoca. Ce spun organele abilitate despre POLUAREA olfactivă din oraș

Publicat

ogor 3 e1711611771347.jpg

Primăvara a sosit la Cluj-Napoca cu tot cu parfumul florilor. Ca bonus, Clujul a mai primit o doză de „parfum” original „Eau de Găinaț”. C-așa e în agricultură…

Mai mulți clujeni au reclamat zilele trecute mirosul pestilețial care se simțea în mai multe cartiere ale orașului. Cum Supercom și CMID și-au declinat vinovăția, s-a tras concluzia că mirosul provine de la fertilizatorul cu care s-a intervenit pe ogoarele din Tureni și Mărtinești.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba primește finanțare de 15 milioane lei de la AFM. Va cumpăra microbuze electrice pentru elevi

Publicat

consiliul județean alba primește finanțare de 15 milioane lei de

Județul Alba se află pe lista solicitărilor de finanțare aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), în 27 martie, pentru achiziția de microbuze electrice destinate transportului elevilor. Suma alocată este de 15 milioane de lei.

AFM a publicat miercuri lista cu finanțările aprobate

Este vorba despre proiectul „Microbuze prietenoase cu mediul pentru elevii din județul Alba”. Acesta a fost depus de CJ Alba, în cadrul Programului privind îmbunătăţirea calităţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe