Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Trei persoane, printre care și un copil de 5 ani, rănite într-un accident în Argeș. Autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

arhivă foto

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineața, în județul Argeș, în localitatea Bascov, la ieșirea de pe autostradă. În urma accidentului, trei persoane – printre care și un copil de cinci ani, au fost rănite.

Porivit ISU Argeș, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului au rezultat trei victime, printre care un copil de 5 ani. Conform ISU Argeș, copilul prezenta un traumatism cranio-facial și un hematom la nivelul feței. Acesta a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Celelalte două victime au fost preluate de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

12 persoane INTOXICATE la locul de muncă, în Câmpia Turzii. A fost ACTIVAT Planul Roșu de intervenție

Publicat

scara isu e1711366334224.jpg

12 persoane s-au intoxicat cu o substanță la locul de muncă, în Câmpia Turzii. Operatorul economic  a solicitat intervenția ISU Cluj. 

„La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic situat pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunțat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță.

12 persoane INTOXICATE la locul de muncă, în Câmpia Turzii. A fost ACTIVAT Planul Roșu de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Valoarea investiției

Publicat

sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Investiția se ridică la peste 830.000 de lei. 

Primăria Sebeș a achiziționat, pe 22 martie, prin intermediul platformei SEAP, execuția lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Valoarea lucrărilor este de 835.000 de lei, fără TVA, ofertantul fiind LedTrading SRL din Cluj-Napoca.

Investiția este finanțată prin Fondul pentru mediu – Programul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Program până la ora 13.00, pentru supermarket-uri și mall-uri, în weekend. O nouă propunere a micilor comercianți

Publicat

program până la ora 13.00, pentru supermarket uri și mall uri, în

Reprezentații micilor comercianți vin cu o nouă propunere către Guvern. Marile magazine să funcționeze în weekend până la ora 13.00. Este o nouă propunere după ce, ideea de închidere a supermarket-urilor și mall-urilor pe weekend, a fost respinsă de guvern. 

Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici si Mijlocii, Feliciu Paraschiv, a spus că în acest fel angajații marilor magazine ar avea mai mult timp liber.

Mai pe scurt că 200.000 de angajați ar avea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Cluj – Șase limbi, o SINGURĂ „Cină”

Publicat

03 comemorare 2024 scaled e1711353522947.jpg

De peste 10 ani, Clujul este considerat „cel mai cosmopolit oraș din România”, cu un profil apropiat de cel al unor mari centre europene, cum ar fi Paris și Bruxelles. Evenimentul din seara de 24 martie 2024 a confirmat această trăsătură a orașului de pe malurile Someșului.

În ultimele 3 săptămâni, sute de clujeni care împărtășesc credința creștină a Martorilor lui Iehova și-au făcut timp să-i invite cu multă căldură pe semenii, vecinii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe