Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Un tânăr de 18 ani a murit și alți trei au fost răniți într-un GRAV accident în localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud

Publicat

Patru tineri au fost implicați într-un grav accident rutier produs, sâmbătă seară, pe raza localității Rodna din județul Bistrița-Năsăud. În urma rănilor extrem de grave suferite, unul dintre tineri, de 17 ani, a decedat. Alți trei tineri cu vârste între 18 și 22 de ani au fost transportați la spital.

Una dintre victime, un tânăr de 17 ani, a fost găsită de echipajele de salvare în stop cardiorespirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, fiind declarat decesul.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe DN 17D în localitatea Rodna.

La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru și trei pasageri: o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.

Conducătorul auto, cât și cei doi pasageri de 18 și 22 de ani au suferit leziuni în urma accidentului, fiind necesară transportarea acestora la spital.

Pentru tânărul de 17 ani din Parva, din păcate a fost constatat decesul la fața locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

UPDATE: Potrivit ISU Bistriâa-Năsăud, în accident au fost implicate patru victime: trei dintre acestea (doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și o fată învârstă de 18 ani) conștiente și cooperante cu leziuni care nu le-au pus viața în pericol.

Toate trei vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cea de-a patra victimă, în vârstă de 18 ani, a fost declarată decedată la fața locului.

Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism în care se aflau cei patru tineri.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajele de salvare au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care doua conștiente, cooperante și una prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio respirator.

Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, fiind declarat decesul.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Au sosit primele BERZE la Vlaha, în Cluj

Publicat

berze vlaha.jpeg

Au sosit primele berze la Vlaha, în jud. Cluj. Luni dimineață, prima barză a „aterizat” în cuib. După masă au mai survolat cuibul aproximativ 10 berze. Două dintre ele au „monopolizat” cuibul și a avut loc și prima împerechere din acest an.

„În dimineața zilei de luni, 18 martie, în cuibul de berze de la Vlaha și-a făcut apariția prima barză. Potrivit imaginilor time-lapse, aceasta a aterizat pe cuib la 7:47, dar l-a și părăsit la 7:55. Nu a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a STAGNAT la 4,97 lei

Publicat

euro ok e1652428074514.jpg

Leul a rămas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și rămâne cea mai stabilă monedă din regiune, în condițiile în care politica fiscală PSDNL rămâne una imprevizibilă.

Acest fapt este atestat de Eurostat care a anunțat că prețurile din februarie s-au majorat cu 7,1%, în timp ce inflația din zona euro s-au comprimat la 2,8%.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a STAGNAT la 4,97 lei

Luni, cursul euro a crescut marginal de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat de 50 de ani a MURIT la volan în urma unui stop cardiac, la Dumbrava

Publicat

ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat de 50 de ani a murit la volan în urma unui stop cardiac, la Dumbrava, în jud. Cluj. Pompierii de la ISU Cluj i-au aplicat manevre de resuscitare timp de o oră însă fără succes.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit în această seară, alături de două echipaje SAJ, pentru aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit un stop cardio respirator în timp ce se afla la volan.

Un bărbat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii

Publicat

taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi. 

Plenul Senatului a adoptat luni, ca for decizional, un proiect ce propune ca taxele de şcolarizare să fie comunicate candidaţilor din timp şi să nu poată fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi.

„Această modificare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe