Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Două persoane rănite, dintre care una încarcerată într-un accident în Bistrița-Năsăud. Impact între două mașini

Publicat

bistrita nasaud (9)

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază în localitatea Dumitra, județul Bistrița-Năsăud. Două persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată după ce două mașini s-au ciocnit.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, accidentul rutier s-a produs în localitatea Dumitra.

Citește și FOTO: Accident produs de un tânăr de 19 ani, pe DJ 151 în Bistrița-Năsăud. Șoferul și o adolescentă au fost răniți

UPDATE: Potrivit ISU Bistrița în accident au fost implicate patru persoane, trei băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 20 respectiv 25 de ani. În urma accidentului fata a rămas încarcerata, a fost extrasă de către pompieri și predată conștientă și cooperantă echipajului medical pentru investigații medicale. La spital au ajuns fata și un băiat, ocupanți ai aceluiași autoturism, aceștia prezentau multiple traumatisme. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.

UPDATE: Precizările IPJ Bistrița-Năsăud:

„Joi, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au fost semnalați despre producerea unui accident de circulație în Dumitra.

YouTube video

Din primele informații, un autoturism ce se deplasa prin Dumitra, pe direcția Năsăud către Bistrița, condus de un tânăr de 18 ani din Șieu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 26 de ani, din Feldru.

În urma impactului, atât șoferul de 18 ani, cât și o pasageră din același autoturism au fost răniți necesitând transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

bistrita nasaud10

Testarea cu aparatul etilotest a arătat faptul că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă.”

UPDATE: S-a reluat circulația alternativ pe un sens, în jurul orei 19.00.

În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Din primele date, în urma impactului dintre cele două mașini au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

Conform sursei citate, la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, echipajul Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SAJ.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, DN17C este blocat pe ambele sensuri de mers pe raza localității Dumitra.

Stire in actualizare

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat de presă: Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ!

Publicat

comunicat de presă: alba iulia are cu cine! pentru primărie,

Suntem garanția că Alba Iulia va crește, va progresa, se va dezvolta! Vă mulțumim pentru toată susținerea și vă asigurăm că niciun vot nu va fi în zadar! Alături de voi, suntem mai mult decât o forță!

În echipa dumneavoastră, dascăli, medici, avocați și antreprenori, oameni care performează, atât în sectorul privat, cât și în cel public:

Gabriel Pleșa

Gabriel Medrea

Ionuț Fulea

Marius Filimon

Corina Rotar

Lucian Morgovan

Cornel Sandu

Narcisa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mesajul de Paști al mitropolitului Clujului: Credința fără fapte bune e moartă. Dragostea adevărată este jertfelnică

Publicat

pasti ips 1.jpg

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, i-a îndemnat pe credincioși să facă fapte bune de Paști spunând că credința fără fapte e moartă. Înaltul ierarh ortodox a făcut referire și la războaiele din Ucraina și Gaza și și-a exprimat speranța că pacea va triumfa în cele din urmă.

”Lucrul acesta îl propunem și noi, acum, în preajma Paștilor încă o dată, ca dragostea noastră față de cei din casă, față de cei din comunitate, față de cei din oraș,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PNL: Competitivitate este cuvântul cheie pentru următorii ani

Publicat

comunicat mircea hava, europarlamentar pnl: competitivitate este cuvântul cheie pentru

Summitul UE, de săptămâna trecută, a avut o temă majoră: competitivitatea europeană. Este, cred eu, punctul principal și marele pariu pe care suntem obligați să-l câștigăm în anii următori. Fie că discutăm despre industrie, despre agricultură, cercetare sau orice alt domeniu, Uniunea Europeană este obligată să fie competitivă. Altă variantă nu există, însă pentru asta avem nevoie de un plan coerent de investiții, trebuie să îmbunătățim reglementările europene și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților. Ce candidaturi a respins BEC

Publicat

alegeri europarlamentare 2024: lista finală a partidelor și candidaților. ce

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților a fost făcută publică, luni. O serie de candidaturi au fost respinse de BEC. 

Biroul Electoral Central a publicat, luni, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare, propuse de partidele politice, o alianţă politică, alianţe electorale, o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi a candidaturilor independente.

Potrivit deciziei BEC, 12…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe