Connect with us

EVENIMENT

Trei semne că iarna va fi mai rece decât ne așteptam, identificate de meteorologii europeni. Prognozele de până acum, răsturnate

Publicat

trei semne că iarna va fi mai rece decât ne

Trei semne că iarna va fi mai rece decât ne așteptam, identificate de meteorologii europeni, care contrazic toate prognozele care arătau până acum o iarnă cu temperaturi ridicate. 

Pentru a afla cum va fi vremea la iarnă, aceștia au analizat mai mulți macro-indicatori, au comparat imagini din satelit, date istorice și au procesat măsurători precise de presiune și modele de evoluție din anii precedenți.

Concluzia a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujul, locul 2 între cele mai atractive oraşe din România pentru a locui

Publicat

cluj napoca.jpg

Cluj-Napoca se poziționează pe locul doi în topul celor mai atractive orașe pentru locuit din România, fiind surclasat de Brașov.

Cluj-Napoca se află pe locul secund în topul celor mai atractive orașe pentru locuit, fiind surclasat de Braşov şi urmat de Oradea, conform Indexului de Atractivitate Urbană realizat de Institutul pentru Oraşe Vizionare (IOV), scrie Agerpres.

Cluj-Napoca, al doilea oraș în preferințele românilor

Potrivit rezultatelor studiului,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Probleme semnalate la platforma informatică a asigurărilor de sănătate

Publicat

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. probleme semnalate

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a înregistrat, începând de marţi, probleme cu privire la semnarea cu cardul a serviciilor medicale, a precizat joi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Potrivit reprezentanților CNAS, pentru validarea activităţii desfăşurate de furnizorii de servicii medicale până la repunerea în funcţiune a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Autoritățile se pregătesc de inundații: 330 de pompieri din Alba și alte județe din țară vor fi mobilizați în zonele cu probleme

Publicat

autoritățile se pregătesc de inundații: 330 de pompieri din alba

Autoritățile se pregătesc de inundații: 330 de pompieri din Alba și alte județe din țară urmează să fie mobilizați către judeţele Dolj, Giurgiu, Mehedinţi, Olt şi Teleorman, în care se aşteaptă să fie probleme din cauza ploilor abundente, a anunțat joi seara șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat. 

Potrivit șefului DSU, numărul pompierilor și miloacelor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Valentin Naumescu: Politica din România, intrată în zodia lipsei de soluții

Publicat

1727372335 valentin naumescu.jpg

„Cel mai rău nu este neapărat să ai o conducere politică de care ești nemulțumit sau care ți-a trădat valorile și principiile pentru care ai votat-o, deși evident că asta îți lasă un gust amar. Cel mai rău nu este să vezi că tu, ca alegător, nu ai contat deloc, ci doar binele lor personal a fost determinant”, scrie profesorul clujean Valentin Naumescu pe centrulpolitic.ro.

Cel mai rău nu este să constați că tot ce îi interesează pe politicieni este un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe