Connect with us

EVENIMENT

Trei tineri din județul Arad aflaţi la braconaj au fugit de poliţişti şi s-au răsturnat cu maşina. Unul trebuia să fie în carantină

Publicat

politia noaptea general 1

Trei tineri din judeţul Arad care se aflau la braconaj, în noaptea de luni spre marţi, au încercat să fugă de poliţişti şi pădurari, însă s-au răsturnat cu maşina, ulterior constatându-se că unui dintre ei figura ca fiind în carantină din cauza COVID-19.

Cei trei au fost prinşi în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii oraşului Chişineu-Criş, împreună cu cei de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi cu pădurari. Acţiunea a avut loc pe fondul de vânătoare Şiclău-Grăniceri.

„Au fost depistaţi în flagrant delict, în localitatea Grăniceri, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 29 de ani, toţi din localitatea Grăniceri, din având asupra lor un iepure de câmp şi doi câini de vânătoare. Cei trei nu au oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, încercând să se sustragă cu un autoturism, dar la scurt timp au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat în afara părţii carosabile”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Livia Pescar.

Conform sursei citate, în urma verificărilor s-a constatat că niciunul dintre cei trei tineri nu avea autorizaţie de vânătoare.

Totodată, unul dintre braconieri, în vârstă de 24 de ani, figura ca fiind în carantină la domiciliu din cauza COVID-19, el fiind amendat cu 1.000 de lei în baza Legii 55/2020 privind prevenirea şi combaterea pandemiei.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru braconaj cinegetic. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA până la finalul lunii mai: Cât de tare se încălzește. Condiții meteo de Paște 2024

Publicat

vremea până la finalul lunii mai: cât de tare se

VREMEA până la finalul lunii mai. Condiții meteo de Paște 2024. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. Se anunță timp frumos, cu temperaturi potrivite pentru perioada în care ne aflăm.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Val de premii ale elevilor clujeni la Olimpiada Națională de Coregrafie de la Cluj-Napoca

Publicat

3 coregrafie.jpg

Cei mai buni elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din România, au participat la Cluj-Napoca, în perioada 22 -25 aprilie, la Olimpiada Națională de Coregrafie.

La această olimpiadă, au participat 108 elevi, din opt orașe din România: București, Constanța, Iași, Timișoara, Bacău, Galați, Brăilași Cluj-Napoca.

Premii și mențiuni

coregrafiecoregrafie

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplinele Dans Clasic și Dans Contemporan…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost deținut al Penitenciarului Aiud, trimis în judecată. A distrus de două ori vasul de WC și ușa de la baie

Publicat

fost deținut al penitenciarului aiud, trimis în judecată. a distrus

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost trimis în judecată pentru distrugere. În data de 19 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

”La data de la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Crima din Sâncel: Rareș Gligor, bărbatul care l-a ucis pe unchiul iubitei sale, trimis în judecată

Publicat

crima din sâncel: rareș gligor, bărbatul care l a ucis pe

Rareș Gligor Udvar, bărbatul din Alba arestat preventiv, după ce a ucis un bărbat din Sâncel, a fost trimis în judecată. Acesta l-a ucis pe unchiul iubitei sale cu mai multe lovituri de cuțit. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe