Connect with us

EVENIMENT

Trenul viitorului intră în circulație în Europa. Își schimbă singur înălțimea pentru confortul pasagerilor

Publicat

Trenul viitorului intră în circulație în Europa! Este unic în lume și străbate o rută de poveste. Călătorii pot admira unele dintre cele mai frumoase priveliști de pe bătrânul continent și se pot relaxa într-un lux cum rar întâlnești într-un tren. Chiar dacă pentru călători este o experiență de neuitat, pentru ingineri se pare că a fost un adevărat coșmar.

Trenul viitorului intră în circulație în Europa

Elveția se pregătește să lanseze cea mai nouă rută feroviară din țară, pe data de 11 decembrie. Chiar dacă lucrările au fost întârziate cu trei ani, se pare că totul a meritat. Deși aceasta este o rută comercială care există încă din Evul Mediu, primele discuții pentru o cale ferată au fost lansate în urmă cu 150 de ani, iar acum, în sfârșit aceasta a fost realizată.

Dacă…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Expoziție de fotografie Crina Prida la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca

Publicat

afis final presa e1718179763106.jpg

Fotograful Crina Prida invită clujenii la o expoziție de fotografie și obiect „Papagali și Bovarisme” care va avea vernisajul miercuri, 19 iunie, de la ora 18 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, spațiul Cellum.

Aflată la intersecția dintre fotografie, literatură și inteligența artificială, expoziția urmărește legăturile nevăzute dintre realitate și ficțiune, printr-o serie de portrete fotografice, înregistrări audio și elemente…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale: Cum a fost șantajat un bărbat din Alba pe Facebook. Ce greșeală a făcut

Publicat

pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale: cum

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale. Rețelele sociale pot fi periculoase și pentru adulți, nu doar pentru copii. De cele mai multe ori și adulții cad în capcane și ajung să fie șantajați de diferite persoane. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabin Sărmaș a cheltuit peste 25.000 de euro pe reclame electorale pe Facebook pentru alegerile locale din 9 iunie

Publicat

sarm.jpeg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a cheltuit peste 25.000 de euro pe reclamă electorală pe rețeaua socială Facebook în perioada martie – iunie 2024. O parte din bani i-au fost împrumutați de către tatăl său.

Prezent la podcastul Contraste de pe Cluj24, realizat de jurnalistul Florin Danciu, Sărmaș a făcut precizări referitoare la studiul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un jandarm din Alba, condamnat după ce a bătut doi tineri într-un orfelinat. Cei doi copii, cunoscuți cu probleme de comportament

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Un jandam din Alba a fost condamnat de Tribunalul Militar Cluj Napoca, pentru purtare abuzivă. Mai exact, după ce a bătut doi copii într-un orfelinat din Blaj. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe