Connect with us

EVENIMENT

„Turul ciclist Celco – Marea Neagră” adună 300 de participanți la a treia ediție, în Mamaia

Publicat

tur ciclist marea neagra fb
sursa foto: Facebook / Turul Ciclist CELCO - Marea Neagra

În acest weekend, aproximativ 300 de sportivi participă la cea de-a treia ediție a evenimentului „Turul ciclist Celco – Marea Neagră”, care are loc în stațiunea Mamaia.

Primăria Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că fiind vorba de o competiţie care se va desfăşura pe drumurile publice, pe traseul pe care cicliştii îl vor străbate circulaţia este restricţionată.

Sâmbătă, startul concursului a fost dat în dreptul pasarelei Cazino Mamaia înspre Constanţa.

„Pe 13 mai 2023 – Etapa 1, contratimp individual – se va desfăşura în staţiunea Mamaia, pe un traseu de 3,9 km. Startul este dat în dreptul pasarelei Cazino Mamaia spre Constanţa, înainte până la sensul de la Hotel Meridian, întoarcere, retur până la sens Butoaie, întoarcere până la pasarela Cazino, unde va fi punctul de sosire.

Pe toată distanţa, zona în care se desfăşoară competiţia, pe sensul de mers Năvodari – Constanţa, se închide cu garduri, iar pe sensul Constanţa – Năvodari circulaţia auto se va desfăşura în dublu sens. Circulaţia va fi închisă complet în segmentul de drum rezervat (sens Butoaie – sens Hotel Meridian), pe traseul de 3,9 km, în intervalul orar 6,00 – 13,00”, se arată în comunicat.

„Turul ciclist Celco – Marea Neagră” adună 300 de participanți la a treia ediție, în Mamaia. Cursa Copiilor

Duminică, la Cursa Copiilor, se va pleca de pe faleză, din dreptul Castelului Mamaia.

„Pe 14 mai 2023 – Etapa 3, la Cursa Copiilor – startul va fi dat pe faleza Mamaia în dreptul Castelului Mamaia, viraj dreapta pe prima stradă care merge în bulevardul Mamaia, viraj dreapta pe bulevardul Mamaia, înainte pe banda 1 până la Hotel Dona – Restaurant George Proţap, viraj dreapta către faleză, viraj dreapta pe faleză şi înainte până la Castelul Mamaia.

În această etapă se parcurg între 1 şi 15 tururi, în funcţie de vârstele copiilor.

Un tur măsoară 1,4 km.

Pe tronsonul de pe bd. Mamaia, banda 1 va fi delimitată de traficul rutier cu garduri, iar circulaţia va fi închisă complet, pe tot traseul, în intervalul orar 6,00 – 16,00”, se mai spune în comunicat.

Evenimentul sportiv este organizat de Asociaţia Clubul de Ciclism BIKERHAB Constanţa. Agerpres

sursa foto: Facebook / Turul Ciclist CELCO – Marea Neagra

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO/FOTO. Adio, bloc! Ultimele clipe ale unui bloc care va fi demolat. Primul din Cluj-Napoca. Locatarii protestează

Publicat

1696292433 bloc demolat 0.jpg

Începe, la această oră, demolarea unui bloc din Cluj-Napoca, construit ilegal. Locatarii sunt nemulţumiţi că rămân fără locuinţe.

VEZI AMĂNUNTE:

FOTO. Se demolează primul bloc construit ILEGAL la Cluj-Napoca. Este al țeparului Traian Ianson/ Onuc. Locuitorii se opun

bloc demolat 1

Primăria Cluj-Napoca a anunţat demolarea primului bloc construit ilegal în oraș, fiind, astfel, pusă în executare o sentință definitivă a instanței. Locatarii se opun și cer…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj este la două puncte de primul loc. Rezultate şi clasament în Superligă

Publicat

cfr cluj 1.jpeg

FC CFR 1907 Cluj  a învins cu 2-0 pe FC U 1948 Craiova şi este pe locul al doilea în clasament, la 3 puncte de liderul FCSB.

Rezultatele etapei a 11-a

Vineri 29 septembrie
Oţelul Galaţi – Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Oţelul – Galaţi
A marcat: Neluţ Roşu (37, autogol).
Cartonaş roşu: Alexandru Mihai Pop (Oţelul, 90+1).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); al patrulea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scumpiri la PANEMAR, între 0,50 lei și 2 lei. Pâinea albă mai așteaptă

Publicat

panemar.jpg

Producătorul de panificație Panemar din Cluj-Napoca a scumpit, de luni, mai multe produse, majorarea de preț fiind cuprinsă între 0,50 lei și 2 lei.

Astfel, printre produsele scumpite se numără banala chiflă albă/ cu semințe, care era 1 leu, s-a făcut 1,5 lei, covrigul cu caș ajuns de la 3 lei la 4 lei, iar bagheta albă/ multicereale s-a scumpit de la 4 la 5 lei.

De asemenea, crutoanele albe s-au scumpit cu 2 lei, de la 8 au ajuns la 10 lei punga, iar pâinea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Povestea francmasonului care a ridicat Câmpia Turzii şi metalurgia românească

Publicat

crivii 1.jpg

Se spune că omul sfinţeşte locul. Dar, aş adăuga -iertată să-mi fie eventuala blasfemie-, că omul sfinţeşte şi omul. Adrian Crivii şi Varga Attila fac un lucru aproape de sfinţenie, prin demersul lor de a recupera din praful şi uitarea istoriei memoria unui om care, prin felul său de a fi, prin calitatea sa umană, s-a apropiat de sfinţenie. „Exista o anume identitate între sfinţenie şi luminare. În realitate, cultura înseamnă luminare, luminare prin sfinţenia în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe