Connect with us

EVENIMENT

UDMR e încolțit după derapajele recente. E scandal în fruntea partidelor, liderii cer ieșirea de la guvernare

Publicat

udmr e încolțit după derapajele recente. e scandal în fruntea

E scandal în coaliție. Trei lideri PNL cer ca UDMR, partid condus de Kelemen Hunor, să iasă de la guvernare. Eugen Pârvulescu (Teleorman), Adrian Cozma (Satu Mare) și Liviu Voiculescu (Olt) sunt nemulțumiți de atitudinea pe care au avut-o cei de la UDMR față de Ziua Națională a României.

Trei lideri PNL cer excluderea UDMR de la guvernare

Ziua Națională a României a provocat un scandal uriaș în coaliție. Trei lideri UDMR critică dur atitudinea pe care au avut-o cei de la UDMR față de această sărbătoare.

Este vorba despre președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, senatorul Eugen Pârvulescu, președintele filialei liberale din Teleorman și Liviu Voiculescu, liderul PNL Olt.

Aceștia susțin că liderii UDMR nu au dorit să participe la niciun eveniment legat de sărbătoarea națională a țării noastre,…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prahova: Două case din Slănic, distruse de flăcări

Publicat

pompieri noaptea general nou
arhiva foto

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o casă din Slănic, județul Prahova. Flăcările s-au extins și la o locuință vechină, dar și la anexe gospodărești.

Potrivit ISU Prahova, un incendiu a afectat două case, dar și anexele gospodărești în orașul Slănic.

Pompierii prahoveni au acționat, miercuri seară, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă particulară din orașul Slanic, cartierul Groșani.

Incendiul se manifestă generalizat, cu flacără deschisă și degajări de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat la nivelul a două case de locuit și la mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață totală de 400 de metri pătrați.

Incendiul a fost lichidat, pompierii acționează pentru înlăturarea efectelor negative.

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 150.000 de persoane fizice şi juridice, înmatriculate în anul 2022

Publicat

Arhivă foto

Numărul înmatriculărilor de persoane fizice şi juridice a crescut, în anul 2022, cu 3,04%, comparativ cu anul anterior, până la 152.809, din care 113.931 societăţi cu răspundere limitată (SRL), potrivit datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), consultate de AGERPRES.

Cele mai multe înmatriculări au fost înregistrate în Municipiul Bucureşti, respectiv 29.068 (plus 20,93%, comparativ cu 2021), şi în judeţele Cluj – 9.199 (+6,69%), Ilfov – 7.933 (+12,38%) şi Timiş – 7.106 (+0,91%).

La polul opus, numărul cel mai mic de înmatriculări a fost consemnat în judeţele Covasna – 954 (scădere cu 10,42% faţă de 2021), Ialomiţa – 1.079 (scădere de 1,55%) şi Tulcea – 1.111 (minus 14,67%).

Potrivit ONRC, domeniile în care au fost realizate cele mai multe înmatriculări sunt: comerţul cu ridicata şi cu amănuntul; repararea autovehiculelor şi motocicletelor (27.033; – 8,16%, comparativ cu anul anterior), activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice (16.560; +20,81%) şi construcţii (15.583; -4,12%).

În noiembrie 2022, au fost înmatriculate 11.212 persoane fizice şi juridice, cele mai multe în Bucureşti (2.343) şi în judeţele Ilfov (624), Cluj (588) şi Timiş (499). Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Turcia în momentul seismului. Anastasia învață la o școală privată turcă

Publicat

fiica lui liviu vârciu se afla în turcia în momentul

Imaginile cu dezastrul din Turica după cutremurul care a lovit țara a impresionat o lume întreagă, dar i-a speriat cumplit pe cei care au rude sau prieteni în zona afectată și nu numai. O mare spaimă au tras și Liviu Vârciu și iubita sa după ce au aflat de seism, deoarece fiica lor se afla în acea zi la Istanbul.

Emoții pentru Liviu Vârciu în ziua cutremurului din Turcia

Zeci de mii de persoane din Turcia luptă să trăiscă printre ruine, după cel mai mare cutremur care a lovit țara în acest secol. Multă lume este impresionată de drama care s-a întîmplat acolo, însă Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, are o  legătură destul de strânsă cu această țară, de când mama sa s-a mutat la Istanbul.

Anda Călin a povestit pentru Playtech Știri că a aflat târziu despre această tragedie a poporului turc,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Autocisternă încărcată cu motorină, răsturnată pe DN 24B în județul Vaslui. Scurgeri de combustibil pe șosea

Publicat

acident vaslui 2

Un accidenr rutier în care a fost implicată o autocisternă plină cu motorină a avut loc, miercuri seară, pe DN 24B în județul Vaslui. Autobehiculul s-a răsturnat pe o parte, pe marginea drumului.

Potrivit ISU Vaslui, accidentul a avut loc pe DE 581 (DN 24B), în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

accident vasljui 3

Au intervenit la accident cinci autospeciale, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, asigurarea zonei, evaluare și acordare prim-ajutor.

În accident a fost implicată o autocisternă încărcată cu 26 tone motorină. În autovehicul se afla doar conducătorul auto.

acc vaslui 5

acc vaslui 5

Autocisterna, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului. Aceasta nu prezintă fisuri, însă există scurgeri de combustibil pe la capacul de alimentare al primului compartiment.

accident vaslui1

Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat. Șoferul a fost evaluat medical, a primit sprijin medical în ambulanța SMURD și  a fost transportat la spital.

Pompierii militari asigură măsuri PSI și intervin pentru oprirea scurgerilor de carburant de la capacul unuia dintre cele cinci compartimente.

Citește mai departe