Connect with us

EVENIMENT

Uite Popa, nu e Popa! CFR Cluj are în vizor un PORTAR de 2m

Publicat

lukas zima e1728375670359.jpg

După plecarea lui Sava la Udinese, CFR Cluj l-a titularizat pe Popa. Tânărul portar, însă, nu sigilează, nici pe departe, la fel de bine poarta ardelenilor. În loc să-i acorde o șansă și lui Hindrich, veșnica rezervă, CFR își lungește gâtul peste gardul vecinilor.

Așa a apărut varianta Lukas Zima, un portar ceh de 30 de ani, actualmente la Petrolul. Atâta doar că lunganul de 2m este și în vizorul lui Becali, care-și dorește o variantă viabilă pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7. Montaj grinzi metalice la podul peste DN1D. Încă o etapă, aproape de finalizare

Publicat

montaj grinzi Autostrada Moldovei A7

Progresul pe lotul 1 al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău este tot mai vizibil. Podul de la km 9+008 peste DN1D prinde contur, odată cu montajul grinzilor metalice.

Încă de ieri, 07 octombrie, constructorul a demarat această etapă de montaj, lucrându-se inclusiv după lăsarea întunericului.


Menținând un ritm accelerat, echipele de lucru au finalizat azi, 8 octombrie, in jurul amiezii, etapa de montaj a celor 5 grinzi metalice mediane de la structura 10.

colaj autostrada moldovei montare grinzi 08.10.2024

În continuare, se lucrează intens și în ritm alert, pentru a menține graficul de execuție.

Pentru a continua lucrările, macaraua de 650 de tone, furnizată de compania Deme, va fi relocată pentru montarea celor patru grinzi marginale, etapă care va fi finalizată miercuri, 9 octombrie 2024.

Pentru finalizarea acestei structuri va mai urma o nouă etapă de montaj pentru restul de 6 grinzi marginale, care va încheia montajul grinzilor pentru podul de pe DN1D.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7

Este vorba despre un pod cu o lungime de de 145 de metri, cu trei deschideri, care utilizează o suprastructură mixtă din grinzi metalice casetate și placă de suprabetonare din beton armat.

Eforturile depuse pe șantier de către echipele constructorului Retter, inclusiv lucrul în timpul nopții, reflectă angajamentul constructorilor de a avansa rapid lucrările pentru acest proiect de infrastructură vital.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7
Autostrada A7, cunoscută ca „Autostrada Moldovei”, este esențială pentru conectarea sudului și nordului țării și va contribui semnificativ la fluidizarea traficului și creșterea siguranței pe drumurile naționale.

Citește mai departe

EVENIMENT

Nordis Management a intrat în insolvență, iar Laura Vicol și-a dat demisia după investigația Recorder legată de o țeapă imobiliară

Publicat

nordis management a intrat în insolvență, iar laura vicol și a

Nordis Management a intrat în insolvență, iar Laura Vicol și-a dat demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, după ancheta publicată luni de jurnaliștii de la Recorder.

Jurnaliștii au devoalat ceea ce pare a fi una dintre cele mai mari țepe imobiliare la nivel național. Investigația arată și că, în România, spre deosebire de alte țări europene, cumpărătorii nu sunt…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Lucrări de modernizare pe străzi din Teiuș. Asfaltări și amenajări de trotuare în zone din oraș

Publicat

foto: lucrări de modernizare pe străzi din teiuș. asfaltări și

Primăria Teiuș anunță stadiul lucrărilor pe unele străzi din oraș. Este vorba despre lucrări de modernizare. Se fac asfaltări și amenajări de trotuare.

”Pe strada Ion Creangă se excavează un strat de circa 50 cm din drum, iar în loc se așterne balast, pregătind drumul pentru asfaltare.

Trotuarele de pe Mihail Kogălniceanu se apropie de finalizare, iar strada intră într-o nouă etapă de lucru”, a anunțat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Circulație rutieră închisă pe autostrada A10, la nodul de la Sebeș, pentru lucrări de reparații. Pe unde va fi deviat traficul

Publicat

circulație rutieră închisă pe autostrada a10, la nodul de la

Circulația rutieră va fi închisă miercuri, pe autostrada A10, la nodul Sebeș, pentru lucrări de reparații. 

Restricțiile vor fi aplicate în intervalul orar 07:00-19:00 la Breteaua 5.

Ieșirea Alba A10 – DN1 din județul Alba va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de reparații, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

Traficul va fi deviat spre autostrada A1, cu ieșire la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe