Connect with us

EVENIMENT

FOTO, UPDATE: ULTIMA ORĂ. Accident cu o victimă rănită grav în județul Ialomița/ Victima a murit

Publicat

i

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Ialomița.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune pe DN 2A Țăndărei – Giurgeni, la intersecție cu DJ 213, în zona localității  Gura Ialomiței, județul Ialomița.

Citește și: FOTO: Două victime, una în stare gravă în urma unui accident, în județul Ialomița. A intervenit elicopterul SMURD

ii

În urma accidentului, o persoană din autoturism a fost rănită grav.

Traficul se desfășoară pe un fir, prin dirijare.

i

UPDATE: Din verificări a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Brăila conducea un autoturism pe DJ213, la intersecția cu DN2 A ar fi intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slobozia. În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat. În urma testării cu aparatul Drager a șoferului TIR ului rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

iii

Citește și: Autoturism incendiat într-o localitate din România

Ora de vară. În această noapte, ora 3.00 devine ora 4.00

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, din nou campioni naționali

Publicat

foto: judoka alexandru sibișan și laura bogdan de la cs

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Teologii ortodocși morți în închisorile comuniste, comemorați la Catedrala Mitropolitană Cluj-Napoca

Publicat

329028010 219100747295926 1833519724830786963 n 962x600.jpg

Teologii și profesorii Academiei Teologice Ortodoxe din Cluj care au suferit în închisorile comuniste sau în muncă silnică la Canal au fost comemorați marți seara la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, de Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste.

Printre personalitățile care au fost pomenite se află pr. Liviu Galaction Munteanu, fostul rector al Institutului Teologic clujean, mort la Aiud și propus pentru canonizare, pr. Florea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un tânăr din Alba prins cu 25 de grame de canabis a convins judecătorii că erau pentru consum propriu. Ce pedeapsă a primit

Publicat

un tânăr din alba prins cu 25 de grame de

Un tânăr din Alba prins de poliție cu 25 de grame de canabis asupra sa și-a aflat pedeapsa. Acesta a fost condamnat recent pentru consum ilicit de droguri.

Tânărul de 21 de ani din Roșia Montană a convins magistrații că cele 25 de grame de canabis erau pentru consum propriu. O decizie a fost dată de Tribunalul Alba pe 9 mai 2024.

Este vorba despre un tânăr care a fost depistat într-o mașină, în zona de agrement Tăul Brazi. S-a întâmplat în data de 30 iunie 2023. Un an…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Internațională a Familiei. Ce activități ai putea face alături de cei dragi

Publicat

ziua internațională a familiei. ce activități ai putea face alături

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. Această zi este recunoscută de Organizația Națiunilor Unite (ONU) ca o ocazie de a evidenția importanța familiei ca unitate fundamentală a societății și de a promova conștientizarea problemelor sociale, economice și demografice care afectează familiile în întreaga lume.

Această zi oferă oportunitatea de a reflecta asupra rolului esențial pe care îl joacă familia în educația și dezvoltarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe