Connect with us

EVENIMENT

ULTIMA ORĂ! Bărbat găsit mort în urma unui incendiu în Mureș

PublicatUn bărbat a fost găsit marți mort în urma unui incendiu în județul Mureș. 

 

Conform ISU Mureș, incendiul a izbucnit la o casă de chirpici de 80 metri pătrați din localitatea Sânvăsii, comuna Gălești.

Au intervenit pompierii militari din Miercurea Nirajului, Târgu Mureș și Gălești.

Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că acoperișul și doi pereți ai casei erau surpați, cu posibilitatea ca o victimă sa fi fost surprinsă sub dărâmături.

În urma căutărilor a fost gasit un bărbat fără semne vitale.

Intervenția pentru lichidarea incendiului continuă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Accident în județul Vaslui. Bărbat lovit de o maşină

Publicat

Accident rutier luni seara și în județul Vaslui. Un bărbat a fost lovit cu maşina de un şofer.

Ambulanța SMURD și un echipaj specializat intervine pentru acordare prim ajutor medical și transport la o unitate medicală de specialitate, pentru un pacient în vârstă de aproximativ 54 ani, lovit de un autoturism în localitatea Bârzești, anunță ISU Vaslui.

Din primele informații, victima a suferit o fractură de picior.

Acțiunea este în dinamică.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Impact violent între două autoturisme în județul Neamț, soldat cu patru răniți

Publicat

Pompierii din județul neamț au fost înștiințati luni despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Cordun.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, dar și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat patru victime neîncarcerate, conștiente.

Toate cele patru victime au fost transportate la CPU Roman, conform ISU Neamț.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autoturisme și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Citește mai departe

EVENIMENT

Frontierele Greciei rămân închise până pe 14 decembrie

Publicat

aeroport
arhivă

Grecia a extins interdicţia pentru călătoriile pe calea aerului, maritimă şi terestră vizând ţările vecine, precum şi interdicţia pentru resortisanţii ţărilor terţe până la 14 decembrie, relatează luni din Atena corespondentul agenţiei MIA.

Prima decizie se referă la “restricţia temporară de intrare în ţară pentru toţi cetăţenii din ţări terţe prin orice punct de intrare în ţară şi orice mod sau mijloc, inclusiv legături aeriene, maritime, feroviare şi rutiere, din motive preventive pentru protecţia sănătăţii publice împotriva răspândirii în continuare a COVID-19 în teritoriul grec”.

Cealaltă decizie prevede restricţii temporare impuse la frontierele terestre din cauza unor “motive preventive pentru a proteja sănătatea publică de răspândirea COVID-19 în Grecia, precum şi interzicerea intrării persoanelor pe teritoriul grec, cu excepţia unor cerinţe specifice îndeplinite”.

Turiştii şi cetăţenii străini pot intra în Grecia prin punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria de la Promahonas după prezentarea la intrare a unui test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore, potrivit agenţiei de presă din Macedonia de Nord.

În ceea ce priveşte celelalte puncte de trecere a frontierei deschise, şi anume Kakavia şi Krystallopigi cu Albania, Evzoni (Bogorodica) cu Macedonia de Nord, Nymphaea cu Bulgaria şi Kipi cu Turcia, intrarea în Grecia este permisă numai pentru anumite categorii şi cu un test PCR negativ.

Aceste puncte de trecere a frontierei sunt deschise între orele 7.00 şi 23.00. Interdicţia nu se aplică pentru cetăţenii greci, persoanele care deţin un permis de şedere şi cele care locuiesc în Grecia, transportul de mărfuri, intrarea persoanelor din motive profesionale absolut necesare, dar şi pentru tranzitul ambulanţelor ce intră în Grecia din Kosovo prin Macedonia de Nord pentru spitalizarea de pacienţi, membri ai personalului diplomatic, personal militar sau administrativ din statele membre UE şi EULEX în Kosovo.

În plus, restricţiile acestei decizii nu includ personal medical şi de asistenţă, rezidenţi pe termen lung în UE sau statele membre ale Acordului Schengen, membri ai misiunilor guvernamentale, membri ai autorităţilor şi misiunilor diplomatice sau consulare, şoferi de camioane ce intră pentru transportul mărfurilor, precum şi personal esenţial pentru transport şi pasageri în tranzit, studenţi, persoane care oferă servicii bătrânilor şi persoanelor cu dizabilităţi şi muncitori agricoli sezonieri.

Decizia nu se aplică resortisanţilor din Australia, Japonia, Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Thailanda, Uruguay, Emiratele Arabe Unite şi Singapore.

Începând de luni, 30 noiembrie 2020, intră în vigoare noile decizii care au fost publicate în Monitorul Oficial al Greciei.

Frontierele terestre cu Macedonia de Nord şi Albania au fost închise de opt luni. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Încă un șofer rănit în județul Tulcea, după ce a intrat cu mașina într-un copac

Publicat

Încă un accident produs luni în județul Tulcea. O mașină a intrat direct într-un copac, pe DJ222 E.

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ222 E.

Din primele verificări a rezultat ca un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un auto pe DJ222 E ( Beidaud-Casimcea) a părăsit șoseaua, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului, care are permis de conducere și nu era băut.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Citește mai departe