Connect with us

ACTUALITATE

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a avut premiera la New York

Publicat

YouTube video

Ultimul sezon al celebrului serial produs de HBO „Game of Thrones” a avut premiera de gală la New York. Vedetele au păşit pe covorul roşu şi au vorbit despre experienţele lor din timpul filmărilor, relatează Reuters.

Printre actorii care au fost prezenţi la eveniment s-au numărat atât cei care au jucat în ultimele episoade, cât şi cei ale căror personaje au jucat în sezoanele anterioare.

Citeşte şi Documentar despre realizarea serialului ”Game of Thrones”. Va fi difuzat la 26 mai de HBO

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

ATENȚIE, șoferi! Au apărut SEMAFOARE noi în Cluj-Napoca

Publicat

semaforpieton.jpg

Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă punerea în funcțiune a instalațiilor  de semaforizare de la următoarele treceri de pietoni:

-Strada Dunării – zona intersecției cu strada Siretului;

-Strada Alexandru Vlahuță – zona intersecției cu strada Iancu de Hunedoara;

-Strada Plopilor – zona scuar tramvai ieșire parc Babeș.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Corul Belcanto al elevilor școlii Avram Iancu din Alba Iulia, în concert la Biserica Maieri I, cu ocazia Sfântului Nicoale

Publicat

dsc00791 1000x600.jpg

Elevii Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Alba Iulia au cântat în Biserica Maieri I, pentru credincioșii care au participat la slujba religioasă de Sfântul Nicolae. 

Reprezentanții unității de învățământ au precizat într-un comunicat de presă următoarele: ”Corul Belcanto al ciclului gimnazial și elevii clasei a III-a C de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia au pregătit un dar de suflet pentru credincioșii Parohiei Maieri I, care au participat la slujba religioasă de Sfântul Nicolae.

Elevii au fost coordonați de prof. Gabriel Bucur,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Alunecarea de teren din insula italiană Ischia. A fost găsit trupul ultimei persoane dispărute

Publicat

alunecare italia

La 11 zile de la producerea alunecării de teren din insula italiană Ischia, a fost găsit trupul ultimei persoane dispărute. Cadavrul pare să fie al ultimei femei care era dată dispărută, Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani.

La începutul după-amiezii de marți, la capătul unor căutări lungi și complexe, un cadavru, care este încă în curs de identificare, a fost recuperat de pompieri în Casamicciola.

Se crede că este vorba despre Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani, dar se așteaptă o confirmare.

Carabinierii din Ischia sunt cei care se ocupă de ceea ce ar putea fi ultimul și durerosul capitol al unei tragedii fără precedent în istoria recentă a insulei Ischia, notează La Repubblica.

Alunecarea de teren din insula italiană Ischia. Numărul victimelor a ajuns la 12

În urma alunecării de teren, Salvatore, marea ei iubire, luase și el parte la căutările femeii. Destinul a vrut ca el, marinar de profesie, să fie departe de Ischia în orele tragediei.

Alături de Mariateresa, el și-a pierdut sora, cumnatul și nepotul, care avea doar 22 de zile.

Mariateresa a lucrat într-unul dintre cele mai cunoscute baruri din Forio.

Așadar, numărul victimelor a ajuns la 12.

Acum 11 zile, ploaia torenţială a lovit portul Casamicciola Terme, una dintre localitățile din Ischia, declanşând inundaţii şi doborând clădiri.

La începutul acestui an, 11 persoane au murit în viituri produse în regiunea centrală Marche în urma ploilor torenţiale.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

ACTUALITATE

Explozie de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii și pneumonii în Alba. Câte persoane s-au îmbolnăvit în ultimele zile

Publicat

whatsapp image 2022 05 26 at 14.20.57 1000x600.jpeg

Peste 2000 de cazuri de pneumonie sau infecții acute ale căilor respiratorii s-au înregistrat în ultimele zile, în județul Alba. Mai exact, în ultimele șapte zile s-au înregistrat cu 690 mai multe cazuri decât în 2021, în același interval de timp. 

Dacă în anul 2021, în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie s-au înregistrat 1278 de cazuri de infecții acute căi respiratorii superioare și 201 de cazuri de pneumonie, în 2022, aceeași perioadă, cazurile s-au înmulțit.

Mai exact, reprezentanții DSP Alba au transmis la solicitarea alba24.ro, că în perioada 28…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe