Connect with us

EVENIMENT

UMF Cluj își PLÂNGE valorile. MESAJUL universității la trecerea în neființă a profesorului Nicolae Miu

Publicat

lumanare doliu e1666529718354.jpg

Profesorul Nicolae Miu a decedat, joi, la vârsta de 81 de ani. A fost prorector didactic, decan și cadru didactic al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Dr. Miu era specialist în pediatrie, gastroenterologie şi hepatologie şi diabet, boli de nutriţie și a tratat și vindecat mii de copii în cariera sa pusă în slujba vieții.

UMF Cluj a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

DSVSA Alba: Recomandări pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele caniculare

Publicat

centru de prelucrare a laptelui din munții apuseni, închis de

Recomandări pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele caniculare. În sezonul cald, odată cu creșterea temperaturilor, există un risc crescut de alterare a alimentelor și, implicit, de apariție a toxiinfecțiilor alimentare. Potrivit DSVSA Alba, pentru a preveni aceste situații neplăcute, este important să respectăm câteva măsuri simple, dar eficiente.

Citește mai departe

EVENIMENT

Anunț de angajare la Primăria Aiud pentru funcția de funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional asistent

Publicat

anunț de angajare la primăria aiud pentru funcția de funcție

Anunț de angajare la Primăria Aiud pentru funcția de funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional asistent.

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Dragoș Damian (CEO Terapia): Unde sunt copiii și nepoții noștri?

Publicat

dragos damian.jpg

”Cifrele de mai jos le-am pus la un loc verificând situri de la Ministerul Educației, INS, universități, publicații online. Dacă voi aveți alte cifre nu mă înjurați, nu cred însă că diferențele vor fi foarte mari și oricum nu vor schimba tabloul general: nu știm unde sunt copiii și nepoții noștri”, arată Dragoș Damian, CEO Terapia.  

”În fiecare an un număr tot mai mic de copii începe clasa întâi, consecința a migrației, a natalității în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 534 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Teiuș, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

bursa locuri munca.jpg

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 16 iulie. Sunt vacante 534 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Citește mai departe