Connect with us

EVENIMENT

Un adolescent de 17 ani din Constanța și o tânără de 28 de ani din Botoșani au murit din cauza COVID

Publicat

Un adolescent de 17 ani din Constanța și o tânără de 28 de ani din Botoșani au murit în ultimele 24 de ore din cauza COVID. Amândoi erau nevaccinați și aveau și alte probleme de sănătate.

Pentru ultimele 24 de ore autoritățile anunță un număr record de decese: 586.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, iar altul la categoria de vârstă 20-29 ani.

GCS precizează că decesul de la grupa de vârstă 10-19 ani este al unui adolescent de 17 ani din Constanța, care era nevaccinat și prezenta comorbidități.

Decesul de la grupa de vârstă 20-29 ani este al unei tinere de 28 de ani din Botoșani, nevaccinată, care prezenta comorbidități.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Meciul 2 FINALA Ligii Naționale de Baschet. U BT învinge pe CSM Oradea: 74-69

Publicat

finala 1 1000x600.jpeg

Clubul U BT a câștigat, marți, al doilea meci al finalei Ligii Naționale disputat în BT Arena din Cluj-Napoca împotriva echipei CSM Oradea, scor 74-69, după un final cu emoții. 

Clujenii antrenați de Mihai Silvășan au fost conduși la pauză cu 42 la 36, dar au revenit și s-au impus în final cu 74-69 . Cu 15 de secunde înainte de sfârșitul meciului scorul era 72 la 69.

În prima partidă, care a avut loc duminică, tot în BT Arena, U BT s-a impus cu scorul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tanasă, candidat AUR la Primăria Brașov: ”Globalistul Coliban s-a născut talent și a murit speranță”

Publicat

dan tanasa 1213 1000x600.jpeg

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, deputatul Dan Tanasă, le propune brașovenilor singura alternativă serioasă pentru funcția de primar.

„Globalistul Coliban s-a născut talent și a murit speranță. Cei care și-au pus speranțele în USR sunt acum dezamăgiți. Încă nu e clar, Coliban e incompetent sau ticălos? Ceea ce este sigur este că promisiunile au fost multe dar realizările au lipsit cu desăvârșire în mandatul actualului primar. Cumva era de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bucură-te de AROME asiatice autentice la noul magazin Taste of Asia, din Iulius Mall Cluj

Publicat

iulius mall cluj 01 e1715672492958 900x600.jpg

Iulius Mall completează oferta culinară destinată pasionaților de experiențe gastronomice variate cu un nou concept de magazin, inspirat din energia vibrantă a marilor orașe asiatice.

taste of asiataste of asia

Taste of Asia aduce o gamă variată de produse asiatice și ingrediente autentice, provenind din diverse regiuni ale Asiei. De la orez, tăiței și alge, la noodles, noodles instant și până la produse uscate și conserve, băuturi răcoritoare, ceai și cafea, lapte de cocos și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeni inimoși, în ajutorul elevilor cu deficiențe de vedere. Mai sunt necesari 4.000 € pentru mașini de scris speciale

Publicat

licitatie masini de scris braille 1 1000x600.jpg

Zeci de clujeni inimoși s-au mobilizat și au venit în ajutorul elevilor cu deficiențe de vedere care au nevoie de mașini de scris speciale. 
Astfel, la o licitație care a avut loc în weekend, și unde au fost scoase la vânzare creații ale câtorva elevi ai Liceului Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca, s-au strâns 6.300 de lei. Dar suma strânsă este mult mai mare, datorită unor sponsorizări atrase de Clubul Rotaract Gemina, care a organizat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe