Connect with us

EVENIMENT

Un autoturism cu trei persoane a ajuns în șanț, într-o localitate din Mureș

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg
Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, joi la amiază pe o șosea din Mureș. Din primele date, șoferul unei mașini a pierdut control asupra direcției de deplasare și a ajuns cu mașina în șanț.

Potrivit ISU Mureș, în jurul orei 13:10, pompierii Detașamentului Reghin au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii incendiilor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Solovăstru.

A fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, intrând în șanț.

Cele trei persoane aflate în autoturism la momentul producerii evenimentului au fost preluate imediat de echipajele medicale pentru evaluare medicală și acordarea primului ajutor, dintre acestea, o singură victimă de cod galben, care a suferit traumatisme la nivelul feței, a fost transportată la spital.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Vor avea loc mai multe evenimente

Publicat

Arhivă foto

Traficul  rutier va fi restricţionat, vineri, în zona stadionului Ghencea unde va avea loc, de la ora 19,00, meciul amical de fotbal dintre selecţionatele U-21 ale României şi Portugaliei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Se restricţionează traficul pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces auto în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” şi s-a permis circulaţia auto în ambele sensuri pe acest trotuar, vineri, începând cu ora 12,00, până la încheierea meciului.

Va avea loc şi restricţionarea graduală şi dacă situaţie o impune a traficului rutier pe Bulevardul Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, începând cu ora 16,00.

De asemenea, este restricţionată staţionarea mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă), începând cu ora 07,00, până la încheierea meciului.

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Sâmbătă

Sâmbătă, între orele 11,30 şi 16,30, va fi organizată o adunare publică.

Între orele 11,30 – 12,30, este prevăzută adunarea participanţilor pe aleile din Parcul Unirii – zona fântâni, între orele 12,30 – 13,30 aceştia se vor deplasa pe banda I de circulaţie pe traseul Piaţa Unirii – Strada Bibescu Vodă – Bulevardul Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului – Intrarea Gheorghe Şincai, între orele 13,30 – 16,30 va avea loc adunarea publică pe aleile din Parcul Tineretului – intrarea Gheorghe Şincai.

Între orele 16,30 – 17,00 va avea loc participarea participanţilor.

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Duminică

Duminică, între orele 07,00 – 14,00, va avea loc evenimentul sportiv „Legal Half-Marathon 2023”.

Traseul va fi cuprins între Bulevardul Unirii (Tribunalul Bucureşti) – Piaţa Unirii – întoarcere 180 de grade (fără afectarea traficului în intersecţie) – Bulevardul Unirii – Biblioteca Naţională – Bulevardul Mircea Vodă – întoarcere Pasaj Mărăşeşti – Bulevardul Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bulevardul Decebal – Strada Delea Nouă – întoarcere pe Bulevardul Decebal – cu finish la Tribunalul Bucureşti.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se vor institui restricţii de circulaţie în intervalul orar 07,00 – 13,00, pe traseul menţionat şi pe străzile care acced în acesta.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să opteze pentru deplasarea cu mijloacele de transport în comun, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Harta cu restricţii şi rute ocolitoare poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Carambol cu cinci autovehicule implicate pe un drum din Vrancea. Trafic îngreunat

Publicat

ucraineanul care și a ucis un coleg la brăila a fost
Arhivă foto

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc, vineri după-amiază pe o șosea din Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului Rutier, accidentul rutier a avut loc în Golești.

Din primele date în eveniment au fost implicate patru autoturisme și un TIR au intrat în coliziune.

O persoană a fost rănită.

Traficul rutier fiind blocat pe sensul București – Focșani.

Stire in actualizare

Citește mai departe

EVENIMENT

Trafic restricționat pe A3, în județul Ilfov, după un incendiu produs la un autoturism

Publicat

incendiu produs la o locuință, într o localitate din mureș
Arhivă foto

Traficul rutier este restricționa, vineri după-amiază, pe A3, în Ilfov după un incendiu produs la o mașină.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 32, localitatea Snagov, județul Ilfov, un autoturism a luat foc, fără a rezulta victime.

Acesta a fost scos pe banda de urgență, incendiul fiind lichidat.

Circulația rutieră se desfășoară pentru aproximativ 15-20 de minute pe banda nr. 2 a sensului de mers către capitală, prima bandă fiind restricționată.

Citește mai departe

EVENIMENT

”STOP CAMION”: Trafic restricţionat temporar pentru automarfare pe teritoriul Ungariei

Publicat

Arhivă foto

Traficul automarfarelor va fi restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei din seara zilei de sâmbătă până duminică noaptea, a anunţat vineri, 24 martie 2023, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, într-un comunicat.

„Începând cu data de 25 martie 2023, de la ora 23.00 – ora României, până în data de 26 martie 2023, ora 23.00 – ora României, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că începând cu luna martie s-a introdus „STOP CAMION”, adică reglementări privind interdicţia pe teritoriul Ungariei în weekend-uri sau în zilele de sărbători legale pentru autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone,” se arată în comunicat.

Sursa menţionează că restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, animale vii, produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

În acest context, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Conducerea ITPF Oradea (cu atribuţii în judeţele Bihor şi Arad) precizează faptul că, în acest interval de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare. Recomandările polițiștilor

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ţine permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată şi pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Agerpres

Citește mai departe