Connect with us

EVENIMENT

FOTO: PATRU persoane au murit într-un TERIBIL accident pe DN 24 în Galați. Un autoturism s-a izbit de un TIR parcat

Publicat

arhiva foto

Un cumplit accident rutier s-a produs, joi dimineață, pe DN 24 în județul Galați, după coliziunea dintre un autoturism și un TIR. În urma evenimentului rutier, traficul în zonă a fost blocat.

Accidentul s-a produs la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.

UPDATE 2: Cum s-a produs accidentul:

Potrivit IPJ Galați, un autoturism, în care se aflau patru bărbați din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, și care circula dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, a intrat în impact cu remorca unui camion, parcat pe partea carosabilă, pe aceeași direcție de mers cu autoturismul.

În seara precedentă, camionul s-ar fi defectat și nu ar mai fi putut fi scos în afara părții carosabile, fiind semnalizat cu lumini de avarie și triunghiuri reflectorizante.

În urma impactului, toți cei patru bărbați aflați în autoturism au decedat.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concerte în care s-a produs accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, autoturismul înmatriculat în Vaslui ar fi lovit un TIR din Republica Moldova, care era oprit pe marginea drumului pentru că avea pană.

„La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din păcate, cele patru persoane au decedat”, a declarat Ungureanu.

Patru persoane au decedat.

UPDATE1: Potrivit ISU Galați, este vorba despre patru victime, inconștiente și încarcerate.

La fața locului acționează o autospeciala cu modul de descarcerare si echipajul SMURD tip B de la Sectia de Pompieri Tecuci și Detasamentul de pompierii Barlad. Accidentul s-a produs între un Tir și un autoturism.

Cele 4 victime sunt decedate.


Accidentul s-a produs între un tir și un autoturism, și toate cele patru victime sunt decedate

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 24 Bârlad-Tecuci, în localitatea Priponești din județul Galați.

Din primele informații, șoferul unui autoturism nu a observat un autotren oprit pe suprafața de rulare și l-a impactat.

În urma accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Radare de weekend în județul Alba: Lista drumurilor pe care se vor afla echipaje de poliție

Publicat

radar politia romana 1000x600.jpeg

Radare de weekend în județul Alba. Reprezentanții IPJ Alba au făcut publică lista drumurilor din județ, pe care vor fi amplasate echipaje de poliție dotate cu radare, pentru supravegherea traficului rutier. 

Amplasarea radarelor în perioada 20-21 aprilie 2024

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș și-au LANSAT candidaturile din partea PSD la Primăria Cluj-Napoca și șefia CJ Cluj

Publicat

candidati psd 4 e1713520889739.jpg

Candidații PSD la Primăria Cluj-Napoca, respectiv președinția Consiliului Județean Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au lansat, vineri, candidaturile la alegerile locale din 9 iunie și și-a depus dosarele la Biroul Electoral Municipal și Biroul Electoral Județean.

Aurelia Cristea a declarat într-o conferință de presă la Casa de Cultură a Studenților că simte din plin pulsul orașului și îndrăznește să vrea mai mult pentru Cluj-Napoca.

FOTO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

politie masina bun.jpg

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1 E60 , în interiorul localității Bucea, pe sensul de mers Huedin – Oradea, produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, fiind implicate trei autovehicule.

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe