Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un autoturism scăpat de sub control s-a înfipt într-un cap de pod, într-o localitate din Neamț. Două victime încarcerate

Publicat

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, luni la amiază, într-o localitate din județul Neamț. Șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 74 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe drumul național 15 C, din direcția Piatra Neamț – Târgu-Neamț, în localitatea Oșlobeni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un podeț din beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei femei, de 53 de ani, din Iași, pasageră în același autoturism.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit ISU Neamț, accidentul rutier s-a produs în sat Oșlobeni, comuna Bodești.

Din primele date, un autoturism intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, 2 persoane au rămas în autoturism.

În autoturism se aflau două persoane, care au rămas încarcerate.

Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni.

Pompierii,  cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani ( pasager în autoturism). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.

Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la SAJ.

În același timp, militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

La sosirea forțelor, o persoană era scoasă din autoturism, iar pentru cealaltă persoană au fost necesare manevre de descarcerare.

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și ambulanța TIM de la Detașamentul Piatra Neamt, precum și o ambulanță SAJ.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Casele de marcat, obligatorii și la automatele comerciale. ANAF anunță amenzi de la 1 octombrie, după alegeri

Publicat

casele de marcat, obligatorii și la automatele comerciale. anaf anunță

Casele de marcat, obligatorii și la automatele comerciale. ANAF anunță amenzi de la 1 octombrie, după alegeri, când intră în vigoare măsura.

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede, au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF).

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Primele trei aeronave F-16 achiziționate din Norvegia au ajuns la Câmpia Turzii

Publicat

photo 2024 04 19 13 40 11 2 scaled e1713525813285.jpg

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat vineri, 19 aprilie, în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

„Achiziția noului lot de avioane F-16 Fighting Falcon și a pachetului de bunuri și servicii aferent va asigura creșterea securității României prin executarea apărării spațiului aerian național/NATO, pe timp de pace și în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie după ce o autospecială ISU a forțat trecerea de cale ferată

Publicat

mecanic de la secția teiuș, felicitat de cfr. a evitat

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie evitând o autospecială ISU care a forțat trecerea de cale ferată.

”El este Sorin Ioan Stan, mecanicul Depoului Brașov-Secția Teiuș, care în conducerea trenului IR 1734 Cluj Napoca-București, a întâlnit în deplasarea sa o autospecială SMURD care a ignorat indicatoarele rutiere și semnalele acustice date de tren.

Prin profesionalismul său și viteza de reacție, Sorin a reușit să oprească trenul în timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ninsori în Apuseni. De la peisaj de primăvară la vreme de iarnă, cu zăpadă, în doar câteva zeci de minute

Publicat

video: ninsori în apuseni. de la peisaj de primăvară la

Noi ninsori au fost semnalate, la mijlocul primăverii 2024, în zona Munților Apuseni. De această dată, la Scărița-Belioara. Din imagini postate pe rețelele de socializare se vede cum s-a așternut strat de zăpadă doar în câteva zeci de minute.

Vremea continuă să fie rece pentru această perioadă. Dacă la altitudini mai mici sunt reprize de ploaie, la munte sunt semnalate ninsori.

În weekend se mai încălzește puțin, însă temperaturile scad iar, săptămâna viitoare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe