Connect with us

EVENIMENT

Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat pe DN 17 C Bistrița-Năsăud. Mașina, condusă de un tânăr fără permis

Publicat

arhiva foto

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 17 C, pe raza localității Dumitra din județul Bistrița-Năsăud. Mașina era condusă de un tânăr de 28 de ani care nu deținea permis de conducere.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs în jurul orei 01.50, pe Drumul Național 17C, la intrare în localitatea Dumitra.

Un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Maieru, s-a răsturnat în afara părții carosabile, ajungând într-un șanț din beton. Conducătorul auto și o pasageră de 34 de ani, din Livezile au fost răniți.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă cercetările în acest caz.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Zeci de elevi, părinți și profesori la Marșul Bicicliștilor de la Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”  

Publicat

bicic 4.jpg

Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” din Cluj-Napoca a organizat ,,Marșul Bicicliștilor”, care a avut loc în cadrul programului Săptămana Verde. Astfel, aproximativ 120 de elevi, însoțiți de părinți și profesori, au pornit pe traseu într-o plimbare care a durat peste 2 ore. 

Traseul parcurs a început în curtea unității de învățământ și a continuat pe str. Primăverii- str. Plopilor- Parcul Rozelor- pista de biciclete de pe malul drept al Someșului- str….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la alba iulia și

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Potrivit IPJ Alba, după acțiunea derulată miercuri, 24 aprilie, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.430 lei.

Dintre acestea, 9 au fost pentru pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile din Alba. Situație periculoasă, la 250 de metri de un cartier de case

Publicat

video: un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile

Un urs rănit a pus pe jar toate autoritățile din Alba Iulia. În baza unei legislații clare, toate instituțiile statului sunt nevoite să păzească un tufiș în care s-a refugiat un urs rănit. Un pericol real, din cauza faptului că se afla la nici 250 de metri de un cartier de case. 

În aceste cazuri situația este una complicată, deoarece nu se poate interveni în forță, decât dacă animalul atacă și viața cuiva este pusă în pericol. 

S-a întâmplat joi, 25 aprilie, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia din nou la vale. S-a turnat asfalt care a crăpat. Restricții de circulație

Publicat

uliu 3 e1714033683142.jpg

O bucată din strada Uliului din Cluj-Napoca s-a surpat miercuri dimineață, iar autoritățile locale au intervenit de urgență și au turnat un strat de asfalt.

Dar, surpriză, asfaltul turnat s-a crăpat joi dimineață, asfel că în zonă traficul a fost restricționat și s-au montat jaloane în zona afectată.

O soluție tehnică greșită

”Nu știm cine a decis să se toarne asfalt peste o surpătură, dar a fost o decizie proastă. Acum s-a crăpat și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe