Connect with us

EVENIMENT

Un avion a „scanat” timp de câteva ore Alba Iulia și împrejurimile. Cu câteva zile în urmă a survolat Deva și Hunedoara

Publicat

un avion a „scanat” timp de câteva ore alba iulia

Un avion de mici dimensiuni I-GRAD a survolat joi, 11 aprilie, municipiul Alba Iulia și împrejurimile.

Avionul privat, de tipul Vulcanair P68, a decolat la ora 10:00 de la Aeroportul Internațional Craiova. Zborul a durat 4 ore și 22 de minute, iar la ora 14:22 a aterizat pe același aeroport.

Aparatul de zbor a survolat pe 9 aprilie Deva și Orăștie, pe 8 aprilie Hunedoara iar pe 7 aprilie Târgu Jiu, potrivit flightaradar24.com.

Vulcanair P68 este prezentat pe site-ul producătorului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ciolacu, amenințări pentru bugetarii care protestează pentru salarii: Există și soluții pentru structuri de personal mai suple

Publicat

video: guvernul vrea să facă mai atractive posturile din mai,

Ciolacu, amenințări voalate pentru bugetarii care protestează pentru salarii: Sunt soluții pentru structuri de personal mai suple, a spus premierul. Mai mult, acesta a cerut ministerelor ca până pe data de 30 iunie să finalizeze reorganizarea internă ”ca să reducem numărul bugetarilor”. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Încep lucrările la Institutul de Cercetare în Inteligența Artificială al UTCN. Mai mulți miniștri, prezenți vineri la Cluj

Publicat

institutului de cercetare in inteligenta artificiala 1000x600.jpg

Vineri, 24 mai, va avea loc inaugurarea oficială a lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetare în Inteligența Artificială al Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Deschiderea oficială a lucrărilor dedicate realizării Institutului de Cercetare în Inteligența Artificială al Universității Tehnice Cluj-Napoca va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 10. Evenimentul se va desfășura pe strada Observatorului, nr. 2, din Cluj-Napoca.

Universitatea Tehnică din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un scandal iscat între doi vecini, de la muzica dată prea tare va fi tranșat în instanță, la Judecătoria Aiud. Ce s-a întâmplat

Publicat

un scandal iscat între doi vecini, de la muzica dată

Un scandal pornit de la muzică va fi tranșat în instanță, la Judecătoria Aiud. Este vorba despre un dosar de loviri sau alte violențe deschis după o bătaie în stradă, într-o localitate din zona Aiudului. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de furtuni în Alba și alte zone din țară, până la ora 23.00. Averse, descărcări electrice, grindină

Publicat

cod portocaliu de vreme rea în alba: averse torențiale, descărcări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenționarea de vreme rea valabilă pentru data de 23 mai. Până la ora 23.00, sunt anunțate furtuni și ploi abundente, în Alba și alte zone din țară.

Citește mai departe