Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat a CĂZUT de la înălțime pe Bdul Muncii din Cluj. A fost preluat de un echipaj SMURD

Publicat

1695197131 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a căzut de la înălțime, miercuri, în incinta unui operator privat de pe Bdul Muncii din Cluj-Napoca. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să acorde asistență unei persoane care ar fi căzut de la înălțime, în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii. Din primele informații, este vorba despre un bărbat, inconștient.

Acesta a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Posibil SINUCIGAȘ în cartierul clujean Mănăștur. Amenință că se-aruncă de pe un bloc

Publicat

sinucigas 2 e1701344053486.jpg

Joi, în jurul prânzului, un bărbat amenința că se-aruncă de pe un bloc de pe Calea Mănăștur, în Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al poliției și o ambulanță.

FOTO. Posibil SINUCIGAȘ în cartierul clujean Mănăștur. Amenința că se-aruncă de pe un bloc

Pe surse, am aflat că în urma intervenției unui negociator de la SRI, bărbatul ar fi renunțat la gestul extrem și ar fi fost preluat de polițiști care l-au dus la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje de Ziua Națională: Felicitări și urări din inimă de român. La mulți ani, România!

Publicat

mesaje de ziua națională: felicitări și urări din inimă de

Mesaje de Ziua Națională: Felicitări și urări din inimă de român. În fiecare an, mulți români își urează din suflet unii altora: La mulți ani, România!

Nu este vorba despre patriotism ieftin ci despre ceva mult mai profund: dragostea față țară.

Românii din întreaga lume pot să își transmită cu căldură urările de „La mulți ani!” și să rămână uniți chiar și atunci când sunt la distanță.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Alba24 vă oferă câteva…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Asocierea RETTER-PIZZAROTTI continuă lucrările la lotul 1 pe Autostrada A7 și în condiții de iarnă. Imagini aeriene spectaculoase filmate zilele acestea pe șantier

Publicat

imagini a7 autostrada moldovei santier lotul 1 foto 3

Deși a venit iarna și, odată cu ea vremea nefavorabilă construcțiilor, lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7 între Ploiești și Mizil continuă într-un ritm susținut.

Explicația stă în conlucrarea eficientă dintre cei doi parteneri RETTER și PIZZAROTTI, care au găsit soluții tehnice de implementare a proiectului care să le permită continuarea lucrărilor și în condiții de iarnă.

imagini a7 autostrada moldovei santier lotul 1

Un rol important îl are și beneficiarul lucrării, care a înțeles că este esențial ca lucrările să continue într-un ritm susținut și a echilibrat situația financiară pe măsura evoluției tehnice.

Chiar dacă vremea nefavorabilă blochează într-o oarecare măsură din considerente tehnice evidente lucrările pe partea de terasamente, partenerul RETTER al asocierii nu încetinește ritmul la partea de structuri.

Astfel, procentul de realizare a podurilor care în prezent este la 50% va ajunge până de Crăciun la 55 %. Acesta pare să fie targetul și se pare că nimic nu îl împiedică pe constructor să ajungă la procentele propuse.

O situație ceva mai dificilă s-a înregistrat la podul numărul 3 al lotului, care este și cea mai mare structură de pe lot. Aici, lucrările erau puțin întârziate pentru că a fost necesar un aviz CFR de intervenție în zonă, precum și lucrări de relocare a două linii de electricitate.

imagini a7 autostrada moldovei a7

Însă problemele ivite s-au rezolvat și RETTER a reușit să recupereze integral întârzierea. La toate celelalte poduri și structuri, constructorul român a tras tare și este înaintea graficului de lucrări programate prin contract.

RETTER ne-a pus la dispoziție și câteva informații tehnice privind cele mai recente lucrări realizate acum la final de noiembrie:

La structura 3 de la km 0+000 se execută ultimele foraje ale acestei structuri. Aceste foraje sunt de altfel și ultimele din întreaga lucrare. Se armează radierele la axul 11 și se betonează elevațiile la axul 14. Până la finalul anului vor fi finalizate toate radierele la această structură importantă.

La structura 1 de la km 1+157 se lucreazaă la eșafodaje și armare bancheta cuzineților axului 40. Această activitate este pregătitoare pentru montajul grinzilor de la începutul anului viitor.

Guido Retter, CEO-ul companiei sibiene RETTER Projectmanagement a declarat pentru România24.ro: ”Vrem să arătăm că și firmele românești pot construi repede și bine. Cheia succesului o reprezintă buna colaborare cu partenerul PIZZAROTTI, relația excelentă cu beneficiarul care a înteles să ne sprijine cu finanțarea la timp și factorul vreme, care sperăm să țină cu noi. Până acum lucrurile arată bine, suntem înaintea graficului și sperăm să o ținem tot așa”.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, la Radio Alba24. A vorbit despre surprizele din programul zilei de 1 Decembrie

Publicat

video: primarul din alba iulia, gabriel pleșa, la radio alba24.

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a fost invitatul jurnalistului Emil Pojar la Radio Alba24.

Acesta a vorbit despre surprizele din programul zilei de 1 Decembrie de la Alba Iulia, printre care și masa populară, dar și un desert uriaș, realizat de ”bucătarul Cetății”, Chef Toma. 

1 Decembrie 2023 la Alba Iulia. Ghid pentru cei care sărbătoresc Ziua Națională. PROGRAM, hartă restricții, parcări, transport

”Vor fi destule puncte de servire, vor fi peste 7.000 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe