Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat a murit într-un cumplit accident în județul Maramureș. Bărbatul circula pe o motocicletă neînmatriculată și fără permis

Publicat

arhivă foto

Un grav accident rutier în urma căruia un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața s-a produs, duminică, pe raza localității Cărbunari din județul Maramureș.

Potrivit IPJ Maramureș, accidentul s-a produs în jurul orelor 15:00. Polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari.

UPDATE: Potrivit vasiledale.ro, bărbatul decedat este chiar preotul din localitate. Acesta era căsătorit și tată a doi copii.

La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit. Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta. fiind declarat decesul.

Polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Jandarmeria Cluj face recrutări în vederea admiterii la școlile de subofițeri. 700 de locuri scoase la concurs

Publicat

jandarmi.jpg

Jandarmeria Cluj organizează o campanie de recrutare pentru tinerii interesați de o carieră militară în Jandarmeria Română, în cadrul sesiunii de admitere aprilie – iulie 2024.

Cei care vor să îmbrace uniforma militară, mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a se înscrie la concurs.

Jandarmeria Cluj face recrutări în vederea admiterii la școlile de subofițeri. 700 de locuri scoase la concurs

Gruparea de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCSB-CFR Cluj, 0-1. Foarfecă Otele, Bîrligea, piatră și TREI puncte pe hârtie pentru locul 2

Publicat

cfr cluj fotbal 1000x600.jpeg

CFR Cluj a întâlnit, sâmbătă seara, pe FCSB, la București în penultimul meci al play-off-ului Superligii. Bucureștenii erau prematur campioni în timp ce clujenii luptau pentru locul 2 care i-ar fi scutit de baraj pentru Conference League. Meciul s-a încheiat cu victoria clujenilor, 0-1, a marcat Otele (min.76), victorie care-i mențin în poll-position în lupta pentru locul 2.

Echipele de start:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui, sărbătorită pe data de 12 mai. Urări și felicitări pentru o zi specială

Publicat

mesaje pentru tata. ziua tatălui, sărbătorită pe data de 12

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui 2024 se ține în data de 12 mai, în acest an. Se sărbătorește anual în cea de a doua duminică a lunii mai. Este o zi specială dedicată recunoașterii și celebrării rolului tatălui în viața noastră.

Această sărbătoare oferă o oportunitate minunată de a aprecia și de a onora figura paternă, exprimând recunoștința, afecțiunea și respectul față de tatăl nostru.

Cu ocazia Zilei Tatălui, mulți oameni oferă cadouri, trimit Mesaje…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Elevi din nouă județe, CAMPIONI la lectură și creativitate. Festivalul Ecvilemo s-a desfășurat la Liceul Bălcescu din Cluj

Publicat

elevi festival balcescu 7 1000x600.jpg

Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu”, din Cluj-Napoca, a fost, sâmbătă, gazda celei de a treia ediții a Festivalului – Concurs Interjudețean Literar Eco.Video.Moda.Lego. – Ecvilemo.

Proiectul, care are ca obiectiv principal promovarea lecturii, propune deschideri interdisciplinare, având în vedere că implică atât competențele digitale, cât și pe cele de sensibilizare în ceea ce privește mediul înconjurător.

FOTO. Elevi din nouă județe, CAMPIONI la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe