Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat a MURIT pe un șantier din Cluj, după ce un utilaj s-a RĂSTURNAT peste el

Publicat

smurd 1 e1645038611537.jpg

Un accident a avut loc, miercuri, pe un șantier de pe str. Scorțarilor din Cluj-Napoca. Un miniexcavator s-a răsturnat peste un bărbat. Pompierii l-au extras însă, din păcate, acesta a decedat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la un șantier pe strada Scorțarilor, unde o persoană a fost prinsă sub un utilaj. Mai exact, este vorba despre un bărbat, care a fost eliberat de către pompieri de sub utilaj. Din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE-VIDEO Ambasadorii Unirii 2023: Parada portului popular și spectacol folcloric cu ansambluri din 13 județe

Publicat

live video ambasadorii unirii 2023: parada portului popular și spectacol folcloric

LIVE-VIDEO: La Alba Iulia are loc joi o nouă ediție a Festivalului Național „Ambasadorii Unirii”.

Elevi din ansambluri folclorice ale palatelor copiilor din zonele istorice ale României participă la o paradă a portului popular, în Piața Cetății Alba Carolina.

Mesaje de Ziua Națională: Felicitări și urări din inimă de român. La mulți ani, România!

În cadrul evenimentului va avea loc un spectacol folcloric cu ansambluri folclorice din Maramureș, Bihor, Hunedoara,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare Cod GALBEN și portocaliu în Cluj și în alte județe. PLOI abundente și VÂNT puternic

Publicat

1701353108 ploaie 1 scaled e1661072497223.jpg

ANM a emis, joi dimineață, o avertizare cod galben și pe alocuri portocaliu de ploi și vânt, valabilă până vineri dimineață în Cluj și în alte județe.

Potrivit ANM, în intervalul 30 noiembrie, 0ra 17.00 și până vineri, 1 decembrie, ora 21.00, în Crișana, Maramureș și în nordul Transilvaniei va ploua, iar în grupele nordice și centrale ale Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, la început vor fi precipitații mixte, apoi predominant ploi, care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertismentul InfoCons: O simplă masă de 1 Decembrie poate conține până la 68 de aditivi alimentari

Publicat

avertismentul infocons: o simplă masă de 1 decembrie poate conține

Ziua de 1 Decembrie este un prilej de sărbătoare pentru românii de pretutindeni, astfel că de pe masă nu vor lipsi preparatele traditionale precum fasole cu cârnați sau poate chiar mici cu muștar.

Potrivit reprezentanților organizației de protecția consumatorilor InfoCons, chiar și de 1 Decembrie trebuie să fim atenți la ce consumăm.

O simplă masa compusă din: fasole și cârnați, mici, muștar, ketchup, maioneză, bacon, pâine, suc tip ceai, bomboane poate ajunge până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetăţenii pot contribui cu propuneri la Programul de activitate al Curţii de Conturi pentru anul 2024

Publicat

Cetăţenii interesaţi de auditul public extern realizat de Curtea de Conturi asupra modului de gestionare a resurselor publice pot recomanda teme de audit pe adresa de e-mail dedicată, informează instituţia de audit printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

„Curtea de Conturi a României a operaţionalizat adresa de e-mail propuneri.program2024@rcc.ro, la care cetăţenii şi societatea civilă pot trimite, în următoarele două săptămâni, propuneri de teme de audit în vederea pregătirii Programului de activitate al instituţiei pentru anul următor.

Astfel, în perioada 30.11-15.12.2023, cetăţenii interesaţi de auditul public extern realizat de Curtea de Conturi asupra modului de gestionare a resurselor publice pot recomanda teme de audit pe adresa de e-mail dedicată”, se menţionează în comunicat.

 

Potrivit sursei citate, propunerile primite de la cetăţeni vor fi analizate de către Direcţia generală de metodologie, pregătire profesională, control al calităţii, programare, raportare, sinteze, tehnologia informaţiei şi digitalizare şi vor fi transmise structurilor de audit care au în competenţa de verificare domeniile sau entităţile vizate, pentru includerea în proiectul programului de activitate al Curţii de Conturi pe anul următor.

Conform normelor de organizare şi funcţionare, Curtea de Conturi decide în mod autonom asupra programului propriu de activitate.

Activitatea specifică a Curţii de Conturi se desfăşoară pe baza programului anual de activitate, aprobat de Plenul Curţii de Conturi. Misiunile de audit public extern se aduc la cunoştinţa entităţilor ce urmează a fi verificate. Elaborarea, modificarea şi urmărirea realizării programului anual de activitate al instituţiei se efectuează conform metodologiei aprobate de Plenul Curţii, se subliniază în comunicat. Agerpres

Citește mai departe