Connect with us

EVENIMENT

Patronul unei case de schimb valutar găsit împuşcat într-un autoturism, pe un drum județean din Vrancea. Posibil atac mafiot

Publicat

barbat impuscat

Un bărbat care prezenta două plăgi prin împuşcare a murit, vineri seară, într-un autoturism, pe drumul judeţean spre Slobozia Ciorăşti, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

VEZI și VIDEO: Cine este bărbatul din Vrancea, împușcat în stil mafiot, în mijlocul drumului, vineri seara

Bărbatul  de 61 de ani a fost găsit mort într-un autoturism, pe un drum judeţean din Vrancea spre Slobozia Ciorăsti, ar fi fost împuşcat după o urmărire, potrivit unor surse judiciare.

Bărbatul împușcat este patronul unei case de schimb valutar și anchetatorii nu exclud varianta unei reglări de conturi.

Sursele au precizat că bărbatul ar fi fost urmărit din localitatea Goleşti până în Slobozia Ciorăşti, unde autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de cealaltă maşină, apoi a fost împuşcat, fiind vorba, se pare, de o reglare de conturi. Mașina ar fi fost ciuruită de zeci de cartușe, potrivit unor surse citate de presa locala din Vrancea.

Bărbatul a fost găsit în autoturismul Mercedes, împușcat de două ori în inimă, și nu mai trăia la apariția echipajelor de prim-ajutor.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost resuscitat conform protocolului, dar în cele din urma a fost declarat decesul.

Poliţiştii şi procurorii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul.

UPDATE:  La cercetări participă şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Conform aceleiaşi surse, cercetarea la faţa locului se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 19,40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani”, precizează IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi. Persoane necunoscute l-au oprit pe drumul spre casă, spre Slobozia Ciorăști, și i-au tamponat mașina (Mercedes). Apoi l-ar fi împușcat și au dispărut, ca în filmele cu mafioți. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, dar fără rezultat. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, inclusiv șeful IPJ Vrancea, Remus Nica. S-au instituit filtre pe drumurile din județ pentru a identifica mașina care a avariat autoturismul victimei. Bărbatul mort avea 61 de ani. Se pare că, între timp, s-a găsit abandonat un SUV Suzuki Vitara, avariat, destul de aproape de locul evenimentului.

Surse: IPJ Vrancea, Agerpres

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sfântul Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului. Tradiții și superstiții

Publicat

sfantu gheorghe cjcpt cluj.jpg

Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului, este sărbătorit de ortodocși la 23 aprilie.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru, 26 octombrie, este vara păstorilor, începutul anului pastoral.

Sfântul Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Blaj și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 29 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, aiud și

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud, Blaj și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți, 23 aprilie

  • Alba Iulia, străzile Dealul Furcilor, Emile Zola, Gardeniei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23 aprilie 2024. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Publicat

sfântul gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23

Sfântul Gheorghe, 23 aprilie 2024. Sfântul Mucenic Gheorghe este cunoscut pentru modul în care a susținut creștinismul și este considerat ocrotitorul forțelor terestre ale armatei române.

Sfântul Gheorghe: Numele de Gheorghe provine din limba greacă. Acesta se traduce prin: ţăran, agricultor sau lucrător al pământului.

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe, care este sărbătorit marți.

MESAJE de Sfântul Gheorghe 2024: SMS de „La mulți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe