Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în lacul din parcul IOR, zona Insula Pescarilor, din Ilfov

Publicat

scafandri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISU B-IF) a anunţat joi că un bărbat a fost găsit mort în lacul din parcul IOR, zona Insula Pescarilor.

„În jurul orei 7,00, a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 faptul că o persoană pluteşte pe lacul din parcul IOR (reper zona Insula Pescarilor). Au intervenit scafandrii ISU B-IF, care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică. La caz a acţionat şi un echipaj SMURD”, potrivit unei informări a ISU B-IF. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Schimbare majoră la buletinele cu cip. O rubrică esențială dispare, primele 5 milioane vor fi gratis

Publicat

schimbare majoră la buletinele cu cip. o rubrică esențială dispare,

Peste 5 milioane de români îşi pot lua de acum buletinul cu cip, în mod gratuit. În ședința de marți, Guvernul a adoptat o ordonanţă prin care  cărţi de identitate electronice vor fi plătite din fonduri alocate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Părinții vor putea solicita cartea electronică de identitate pentru minori chiar de la naștere.

Primele 5 milioane de cărți electronice de identitate, gratuite, pentru români

Noile cărți de identitate vor avea dimensiunea permisului auto sau al cardului bancar.

„Guvernul a adoptat astăzi Ordonanţa pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii referitoare la evidenţa persoanelor şi cartea electronică de identitate. Principalele modificări vizează, pe de o parte, crearea cadrului normativ pentru plata de către stat, suportarea de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce l-a rugat fosta soție pe Kamara înainte să plece la Survivor România. Faimosul a uitat imediat cum a ajuns în Dominicană

Publicat

ce l a rugat fosta soție pe kamara înainte să plece

Kamara este unul dintre concurenții intrați mai recent în competiția Survivor România 2023. Acesta este determinat să dea ce e mai bun din el pentru a pleca acasă cu premiul cel mare. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, fosta lui soție a avut o mare rugăminte la el. Ce i-a spus Oana, dar el pare că a uitat cu desăvârșire.

Ce l-a rugat fosta soție pe Kamara înainte să plece la Survivor România

În ciuda faptului că au divorțat în anul 2018, cei doi continuă să își fie alături unul altuia de dragul copilul pe care îl au, micuțul Leon, în vârstă de 8 ani. Înainte de a pleca în aventura vieții lui, la Survivor România 2023, Oana a avut o mare rugăminte la cântăreț.

Astfel, ea i-a spus să nu se certe cu niciun concurent din competiție și că atât ea, cât și fiul lor, îl vor susține…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal uriaș la Survivor România, declanșat de Vica Blochina. Jigniri fără precedent, o concurentă a făcut atac de panică

Publicat

scandal uriaș la survivor românia, declanșat de vica blochina. jigniri

Țipete înjurături și vorbe grele la „Survivor România“. Imensul scandal a fost generat de Vica Blochina care a sărit la gâtul Biancăi Patrichi. Este poate cel mai mare scandal declanșat de la începutul sezonului în echipa Faimoșilor.

Vica Blochina a declanșat un scandal monstru

În fiecare trib au loc zilnic certuri și reproșuri, numai că de această dată în tabăra Faimoșilor a avut loc un mare scandal care i-a lăsat fără replică pe cei prezenți. Scandalul a fost declanșat de Vica Blochina, după ce a aflat de la coechipiera sa Ada Dumitru că ar fi ținta unor reproșuri ale Biancăi Patrichi, scrie Adevărul.

Cum nervii erau întinși la maxim după cele peste trei săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, fosta balerină a acuzat-o pe Bianca de bârfă și a folosit un potop de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei nume surpriză propuse pentru eliminare la Survivor România. Toate sunt din tabăra Faimoșilor

Publicat

trei nume surpriză propuse pentru eliminare la survivor românia. toate

La Survivor România 2023 are loc jocul pentru imunitate. Mai mulți concurenți dein echipa Faimoșilor sunt propuși spre eliminare în ediția de marți seara. Toată lumea se întreabă care vor fi aceștia.

Trei nume din tabăra Faimoșilor propuse pentru eliminare

Cum războinicii au câștigat, destul de lejer, jocul de imunitate cu scorul de 10-4, din tabăra Faimoșilor sunt propuse trei nume spre eliminare – Vica Blochina, DOC și Ada.

După ce concurenții se vor lupta pentru locul în competiție în această seară, trebuie să facă nominalizări dintre colegii lor și se va decide cine va pleca acasă.

„Bârfele, la noi în echipă, se plătesc scump”, spune Vica Blochina, semn că se naște un alt conflict în echipa Faimoșilor, scrie Fanatik.ro.

Nu mai este mult și vom afla cine va fi eliminat de la Survivor,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe