Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv după ce a comis o tâlhărie. A lovit o persoană cu o bâtă în cap pentru un telefon

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a comis o tâlhărie. În data de 18 septembrie judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și au dispus arestarea preventivă. 

Fapta pentru care acesta a ajuns în atenția anchetatorilor a avut loc în data de 17 septembrie 2024. Atunci acesta se afla într-o locuință alături de o altă persoană. La un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Stațiile ITP nu vor funcționa timp de două zile. Precizări de la Registrul Auto Român

Publicat

stațiile itp nu vor funcționa timp de două zile. precizări

Stațiile ITP nu vor funcționa timp de două zile. Registrul Auto Român anunță desfășurarea unor lucrări de mentenanță la infrastructura proprie.

”În intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8.00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24.00, Registrul Auto Român va desfășura lucrări de mentenanță și upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii.

Aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion a ajuns în comuna Pechea (județul Galați): Nu vreau să mai aud de campanii și dezbateri televizate. Să vă văd aici

Publicat

candidati aur george simion 1 1.jpg

Președintele AUR, George Simion, a ajuns în comuna Pechea, județul Galați, localitate ce a fost devastată de inundațiile din ultimele zile. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă alături de el pentru a da o mână de ajutor celor afectați de inundații.

„Dragii mei, am ajuns cu convoiul care este foarte lung. Am ajuns aproape de localitatea Pechea. Avem 10 tiruri încărcate cu materiale de construcții, 20 de camioane cu materiale de igienă și de strictă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților AUR pentru Parlament. A mers cu ajutoare la Galați

Publicat

1727041490 george simion8.jpg

Președintele AUR, George Simion, și-a întrerupt brusc discursul pe care îl susținea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaților AUR pentru Parlamentul României.

Liderul AUR le-a spus celor peste 6.000 de membri și simpatizanți prezenți la Arenele Romane că pune campania pentru alegerile prezidențiale pe pauză pentru a merge cu ajutoare și pentru a-i sprijini pe românii afectați de inundații în județul Galați.
„Am fost la sinistrații din Moldova….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. „U” Cluj – CSU Craiova, 1-1. Clujenii, INVINCIBILI în continuare

Publicat

u cluj 2.jpg

Duminică seara pe Cluj Arena, liderul Superligii, Universitatea Cluj, a jucat cu CSU Craiova un meci din etapa a 10-a. Oltenii erau pe locul 5 cu 15 puncte, la 6 puncte de „U”. Partida, cu două reprize diferite ca desfășurare, se termină la egalitate, 1-1, goluri marcate de Thiam (min.38), respectiv Oshima (min.68). Clujenii se mențin, în continuare, invincibili pe primul loc.

Echipele de start:

„U” Cluj (4-3-1-2): Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe