Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia care și-a terorizat vecinii de bloc a fost condamnat la închisoare cu executare. Cât va sta după gratii

Publicat

un bărbat din alba iulia care și a terorizat vecinii de

Un bărbat din Alba Iulia care și-a terorizat vecinii de bloc a fost condamnat la închisoare cu executare. Bărbatul avea mai multe condamnări din trecut, iar recent a mai primit una. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și furtuni. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în minivacanța de rusalii 21 – 24

Vremea în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și câteva furtuni. Prognoza meteo pe localități. Vremea în minivacanța de Rusalii se anunță una cu zile caniculare, cu temperaturi maxime de 34 – 36 de grade Celsius. Totuși, sunt prognozate și perioade cu averse sau furtuni, însă de scurtă durată.

Citește mai departe

EVENIMENT

Fostul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, pus la dispoziție. Cine a preluat atribuțiile sale?

Publicat

mihai rus sef ipj cluj 2.jpg

Fostul șef al IPJ Cluj, chestorul de poliție Mihai Rus, și cei trei polițiști de la Rutieră, plasați sub control judiciar de procurorii DNA, au fost puși la dispoziție. 

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj Mihai Rus a fost pus la dispoziție, au declarat reprezentanții Poliției Române pentru Cluj24.

Cine a preluat atribuțiile șefului IPJ Cluj?

Atribuțiile acestuia au fost reluate de adjunctul Daniel Graur până la numirea unui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

21-24 iunie: Restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi din Alba și alte județe, din cauza caniculei. Zone vizate

Publicat

21 24 iunie: restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi

CNAIR informează șoferii că în perioada 21 – 24 iunie, în intervalul orar 10:00 -20:00, se vor institui restricții de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale din Alba și din țară, din cauza temperaturilor extreme (33 – 37 grade Celsius).

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, modernizată cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările și care este stadiul investiției

Publicat

grădinița ”scufița roșie” din alba iulia, modernizată cu bani din

Primăria Alba Iulia actualizează datele investiției pentru modernizarea Grădiniței nr. 7 ”Scufița Roșie”. Majoritatea sumei necesare pentru lucrări este asigurată din fonduri PNRR.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe