Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat din Cugir a fost tras pe dreapta, de polițiști, la primele ore ale dimineții. Ce alcoolemie avea după ce a fost testat

Publicat

1660556213 etilotest.jpg

Un bărbat din Cugir a fost tras pe dreapta, de dimineață, de polițiștii din oraș. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, bărbatul a fost dus și la spital pentru probe biologice. 

Acesta se urcase beat la volan. Șoferul a fost tras pe dreapta la primele ore ale dimineții. S-a întâmplat marți, 13 august 2024, iar cazul a fost comunicat o zi mai târziu, în buletinul de presă, transmis de IPJ Alba.

Potrivit IPJ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima de carieră didactică și cea de carieră profesională vor putea fi folosite până în luna octombrie 2024. Proiect, la Guvern

Publicat

prima de carieră didactică și cea de carieră profesională vor

 

Prima de carieră didactică şi cea de carieră profesională, acordate într-o singură tranşă, respectiv în luna octombrie 2023, vor putea fi folosite până în luna octombrie 2024 inclusiv, potrivit unui proiect de ordonanţă care urmează să fie adoptat, miercuri, în şedinţa de Guvern.

Astfel va fi adoptat proiectul de ordonanţă pentru modificarea OUG nr. 58/2023 privind unele măsuri pentru acordarea unei prime de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

3,8 milioane de pensionari primesc mai mulți bani. Anunțul premierului privind deciziile de recalculare

Publicat

bani large.jpg

3,8 milioane de pensionari vor primi mai mulți bani din septembrie, a anunțat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu.

Majorarea medie este de aproape 27%.

3,8 milioane de pensionari primesc mai mulți bani. Anunțul premierului privind deciziile de recalculare

Deciziile de recalculare a pensiilor vor pleca vineri, 16 august, către toţi pensionarii, conform planului, a precizat prim-ministrul în ședința de Guvern.

”Din datele centralizate, 3,8 milioane de pensii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Încă o etapă importantă finalizată cu succes la podul peste Autostrada A3. S-au montat în timp record două grinzi de mare tonaj

Publicat

lucrari Autostrada Moldovei A7 lucrari pod peste A3

Noi lucrări de amploare și de mare complexitate au fost efectuate de constructorul Retter la podul peste Autostrada A3. Au fost montate cu succes două grinzi de mare tonaj, în noaptea de marți spre miercuri. Astfel, a fost marcată o nouă etapă importantă în execuția Autostrăzii Moldovei A7.

Astfel, în cadrul structurii situate la kilometrul 1+457, echipele de specialiști au finalizat montajul a două grinzi de mare tonaj pe podul care traversează Autostrada A3. Aceasta a fost faza a doua a lucrărilor, desfășurată în condiții de siguranță și eficiență.

lucrari Autostrada Moldovei A7

Pentru a asigura montajul grinzilor, traficul pe Autostrada 3 a fost restricționat temporar, astfel încât lucrările să se desfășoare fără incidente.

O macara de mare tonaj, cu o capacitate de 650 de tone, de la compania Deme, a fost folosită pentru a ridica și poziționa cu precizie grinzile.

montare grinzi pod peste A3

Potrivit reprezentanților Retter Projectmanagement, pregătirile pentru această operațiune, inclusiv procesul de calare și decalare, au durat aproximativ 6 ore.

7

Montajul propriu-zis al grinzilor a fost realizat într-un timp record de aproximativ 1 oră și 30 de minute.

retter a7

Reamintim că circulația rutieră s-a desfășurat cu restricții marți și miercuri (13 și 14 august) pe Autostrada A3 București – Ploiești.

montare grinzi pod peste a3 autostrada moldovei

Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de montare a două grinzi la podul peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă a Moldovei A7, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Turul României ajunge miercuri la Alba Iulia. Cicliștii vor trece prin Pianu de Jos, Petrești, Sebeș și Vințu de Jos

Publicat

live video: turul româniei ajunge miercuri la alba iulia. cicliștii vor

Turul României ajunge miercuri la Alba Iulia. Prima etapă a Turului României ajunge pe 14 august la Alba Iulia. Cicliștii au pornit din municipiul Deva, județul Hunedoara și vor trece prin Vințu de Jos – Pianu de Jos – Pianu de Sus, Strungari – Răchita – Petrești – Sebeș – Vințu de Jos – Vurpăr – Pâclișa, finalul fiind în municipiul Alba Iulia.

Citește mai departe