Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat din Iași a fost înjunghiat mortal de soție. Femeia a încercat să se apere de soțul beat

Publicat

crima politia nu treceti 800x600.jpg

Un bărbat din localitatea ieşeană Bărbăteşti a murit, după ce a fost înjunghiat de soţie. Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, iar cel care a chemat ambulanța a fost chiar copilul celor doi.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a vrut să îşi bată soţia cu ranga, iar femeia a încercat să se apere.

„La ora 01,35 a fost primită o solicitare pentru un pacient inconştient, înjunghiat de soţie, în satul Bărbăteşti din comuna Cucuteni. Am trimis un echipaj cu o autospecială C2 de la Paşcani şi un altul cu o autospecială B2 de la Târgu Frumos.

La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 de ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghierea cu un cuţit.

Rana era de aproximativ 2 cm. Pacientul se afla în stop cardio-respirator. A fost înjunghiat de către soţie, aparent după consumul de alcool şi, pe fondul unui conflict verbal şi fizic, ar fi vrut să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a încercat să se apere”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, solicitarea pentru ambulanţă a fost făcută de fiul acestora, care şi-a găsit tatăl înjunghiat în curte.

„S-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-respiratorie, însă din păcate nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul. La locul solicitării a fost prezentă şi Poliţia”, a menţionat dr. Diana Cimpoeşu.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Produse tip vopsea de păr, pe lista alertelor europene de produse cosmetice cu risc pentru sănătate. Sunt vândute și în România

Publicat

produse tip vopsea de păr, pe lista alertelor europene de

Mai multe tipuri de vopsea de păr se regăsesc în lista alertelor europene de produse cosmetice cu risc chimic sau microbiologic. Aceste produse sunt vândute și în România, în magazine sau online.

Potrivit InfoCons, unele dintre acestea conțin substanța propionaldehidă (BMHCA), care este interzisă în produsele cosmetice. Alt produs prezintă risc microbiologic.

Produse tip vopsea de păr cu risc chimic

Următoarele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Nicolae Ciucă (PNL), în turul 2 al prezidențialelor cu Ciolacu – sondaj Avangarde

Publicat

1729624772 nicolae ciuca facebook.jpg

Un sondaj de opinie realizat de Avangarde în perioada 10 – 20 octombrie îl plasează pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, candidatul liberal la alegerile prezidențiale în turul 2, cu 19%, fiind întrecut de Marcel Ciolacu (PSD), creditat cu 28%.

Potrivit datelor sondajului, pe locul 3 se clasează candidatul AUR, George Simion, cu 16%, urmat de Elena Lasconi (USR) – 13% și independentul Mircea Geoană cu 11%.

Restul candidaților măsurați în cercetarea sociologică…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Persoanele fizice ar putea fi obligate să fie asistate juridic de un avocat în tranzacțiile imobiliare. Propunere făcută de UNBR

Publicat

persoanele fizice ar putea fi obligate să fie asistate juridic

Persoanele fizice ar putea fi obligate să fie asistate juridic de un avocat în tranzacțiile imobiliare, încă din faza negocierilor de vânzare cumpărare a unui imobil. O propunere în acest sens a fost făcută recent de către Uniunea Națională a Barourilor din România.

Potrivit UNBR, măsura are ca scop protejarea persoanelor fizice de clauze abuzive și asigurarea unei înțelegeri depline de către acestea a mecanismelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenințări în familie la Câmpeni. Două tinere, cercetate penal după conflicte cu rudele. Una dintre ele a fost reținută de poliție

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Amenințări în familie la Câmpeni. Două tinere sunt cercetate penal după conflicte cu rudele. Polițiștii au intervenit în cele două cazuri și au emis și ordine de protecție. Una dintre tinere a fost reținută pentru 24 de ore.

În primul caz, un bărbat de 34 de ani, din comuna Roșia Montană, a anunțat poliția că a fost amenințat.

Potrivit IPJ Alba, din verificările efectuate, a reieșit faptul că luni, 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe