Connect with us

ACTUALITATE

Un bărbat din județul Alba a rămas fără o mână, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc. A încercat să coboare pe balcon

Publicat

smurd

Un bărbat de 60 de ani, din Cugir aflat în stare de ebritate a căzut de la etajul trei al unui imobil. În cădere si-a amputat brațul drept, după ce s-a lovit de un gard.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică. Poliția Orașului Cugir a fost sesizata despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a căzut de la etajul 3 al unui imobil.

S-a stabilit că victima are 60 ani, este în stare de ebrietate, conștient, dar în cădere și-a amputat brațul drept lovindu-se de un gard.

Se pare că a vrut să coboare pe balcon de la etajul 3 la 2, pentru a intra în apartamentul său, deoarece nu avea cheile.

sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Emil Boc, despre poziția Austriei cu privire la aderarea României la Schengen: E o chestie de răutate și rea credință

Publicat

emil boc facebook.jpg

Consiliul JAI se pronunță joi în privința aderării României la spațiul Schengen. Acest demers nu este susținut de Austria, drept pentru care țara noastră ar putea rămâne, în continuare, în afara acestuia. Primarul Clujului, Emil Boc, fost prim-ministru, spune că mai are o rază de speranță și că argumentele Austriei nu pot pune sub semnul întebării dreptul României de a intra în Schengen.

Emil Boc a declarat  că România îndeplinește toate condițiile tehnice necesare aderării la spațiul Schengen.

Boc, despre poziția Austriei cu privire la aderarea României la Schengen: E o chestie de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

LISTA: Localitățile din Alba în care va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, până în 16 decembrie. Intervalele orare

Publicat

stalp retea electrica iluminat public.jpg

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități, în următoarea perioadă. Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud a publicat lista și cu intervalele orare în care va efectua lucrări de mentenanță în județul Alba.

Întreruperile planificate în alimentarea cu energie electrică sunt necesare pentru:

  • realizarea lucrărilor de mentenanță periodică a instalațiilor
  • realizarea unor lucrări de extindere, modernizare, retehnologizare a rețelelor de distribuție energie electrică de înaltă, medie și joasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Atenție, șoferi. Cod galben de ceață la Cluj. Vizibilitate scăzută. Polei pe drumuri

Publicat

ceata e1581833945912 1000x600 e1637825890223.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru județul Cluj. De asemenea, drumarii verifică starea drumurilor pentru că există posibilitatea să se formeze polei.

Atenționare pentru șoferi. Județul Cluj este sub cod galben de ceață, iar vizibilitatea este scăzută în mai multe zone, izolat la sub 50 de metri.

Atenție, șoferi. Cod galben de ceață la Cluj. Vizibilitate scăzută

Codul galben de ceață, care este valabil pînă la ora 11.00, vizează Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Apahida, Viișoara, Mihai Viteazu, Cășeiu, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Jucu,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cum vrea primăria Sebeș să reducă costurile cu energia electrică, printr-un proiect de peste 4 milioane de lei

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Primăria Municipiului Sebeș a depus un proiect prin care se solicită finanțare nerambursabilă din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. 

Proiectul „Înființare centrale fotovoltaice în vederea acoperirii consumului clădirilor publice și iluminatului public în cadrul UAT Municipiul Sebeș, județul Alba” își propune să participe activ la dezideratul Uniunii Europene și a României privind promovarea investiţiilor în sectorul de energie curată şi eficienţă energetică în vederea asigurării contribuţiei la obiectivele privind consumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe