Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat și-a obligat copiii să cerșească în județul Neamț, iar pe una dintre fiice a expus-o agresiunii sexuale

Publicat

mascati politisti perchezitii
Arhivă foto

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat într-un dosar de minori și agresiune sexuală. Acesta este acuzat că și-ar fi obligat copiii să practice cerșetoria pe raza județului Neamț, iar pe una dintre fiice ar fi expus-o unor acte de agresiune sexuală.

Potrivit unui comuniat al Poliției Române, la data de 26 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism– B.T. Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astfel, au fost efectuate două percheziții domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta.

De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați, obținând în acest mod sume de bani.

Patru persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Vineri, 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie după ce o autospecială ISU a forțat trecerea de cale ferată

Publicat

mecanic de la secția teiuș, felicitat de cfr. a evitat

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie evitând o autospecială ISU care a forțat trecerea de cale ferată.

”El este Sorin Ioan Stan, mecanicul Depoului Brașov-Secția Teiuș, care în conducerea trenului IR 1734 Cluj Napoca-București, a întâlnit în deplasarea sa o autospecială SMURD care a ignorat indicatoarele rutiere și semnalele acustice date de tren.

Prin profesionalismul său și viteza de reacție, Sorin a reușit să oprească trenul în timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ninsori în Apuseni. De la peisaj de primăvară la vreme de iarnă, cu zăpadă, în doar câteva zeci de minute

Publicat

video: ninsori în apuseni. de la peisaj de primăvară la

Noi ninsori au fost semnalate, la mijlocul primăverii 2024, în zona Munților Apuseni. De această dată, la Scărița-Belioara. Din imagini postate pe rețelele de socializare se vede cum s-a așternut strat de zăpadă doar în câteva zeci de minute.

Vremea continuă să fie rece pentru această perioadă. Dacă la altitudini mai mici sunt reprize de ploaie, la munte sunt semnalate ninsori.

În weekend se mai încălzește puțin, însă temperaturile scad iar, săptămâna viitoare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Tatăl” hamburgerului de 6.200 de euro, Avram Gal, renunță la Transylvania Steakhouse și se LANSEAZĂ în gătitul PASTELOR

Publicat

avram gal e1713523159320.jpg

Cunoscut pentru hamburgerul de 6.200 de euro, fostul patron al Transylvania Steakhouse, Avram Gal, se lansează în gătitul pastelor.

„Dragi prieteni, cu stimă și nostalgie vă anunț că m-am retras total din proiectul Transylvania Steakhouse!

Am decis să mă implic într-un alt proiect gastronomic, complet nou, personal, un brand nou-nouț, pe care am de gând să-l multiplic apoi la nivel național.

„Tatăl” hamburgerului de 6.200 de euro, Avram Gal,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă. Anunțul ministrului Educației

Publicat

evaluare națională și bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă, spune ministrul Educației, Ligia Deca. Aceștia se vor afla în centrele de evaluare, la examenele naționale.

„Nu ne dorim acest lucru (să corecteze de acasă- n.red). Tocmai în ideea de a putea să semnaleze eventuale probleme imediat, pentru a putea să facem ședințele de instruire față în față și să poată fi puse toate întrebările necesare. Ca să nu avem diferențe mari între…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe