Connect with us

EVENIMENT

Un bărbat și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele evenimentului

Publicatpolitia nu treceti

Un bărbat din județul Brașov și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la fereastra apartamentului în care locuia. Apartamentul fiind situat la etajul 5 al blocului.

Potrivit IPJ Brașov, la data de 7 septembrie, în jurul orei 12,55, Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 de Poliție, a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-ar fi precipitat de la fereastra locuinței sale, situată la etajul 5 al imobilului în care locuia.

Din primele informații, echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a confirmat decesul persoanei. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la SJML Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Anunţul Poliţiei de Frontieră, despre persoanele care au trecut graniţele în ultimele 24 de ore

Publicat

Aproximativ 86.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 29.700 de mijloace de transport (dintre care 10.600 de automarfare) au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări în ultimele 24 de ore, informează, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Conform unui comunicat transmis AGERPRES, nu s-a permis intrarea în ţară a 84 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 7 cetăţeni români din diferite motive legale.

“Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 86.200 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 29.700 mijloace de transport (dintre care 10.600 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 42.800 de persoane cu 15.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 43.400 de persoane cu 14.500 mijloace de transport”, precizează sursa citată.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 31.500 de persoane şi 14.500 de mijloace de transport (4.900 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 14.300 de persoane cu 7.400 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, 69 de fapte ilegale (24 de infracţiuni şi 45 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 245.300 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 14.000 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 84 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 7 cetăţeni români din diferite motive legale, se mai arată în comunicatul citat. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Marinari sirieni, traficanți de țigări, prinși cu focuri de armă în Portul Constanța Sud Agigea

Publicat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanța Sud Agigea cinci marinari sirieni care comercializau țigări de contrabandă. În urma acțiunii au fost confiscate aproximativ 14.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Sâmbătă seara, polițiștii de frontieră au găsit la țărm, în dreptul unei nave sub pavilion Panama, cinci persoane care au descărcat 6 baxuri de țigări netimbrate, pentru vânzare.

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea persoanelor, iar întrucât acestea nu s-au supus somațiilor verbale, încercând să fugă, au fost trase 12 focuri de avertisment, în plan vertical.

La cercetări s-a stabilit că cei cinci sunt marinari sirieni pe nava acostată în port, având  vârste cuprinse între 21 și 54 de ani.

La supracontrolul asupra navei sub pavilion Panama au mai fost descoperite, ascunse într-un tanc de apă, alte pachete cu țigări netimbrate, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de țigări, 13.820 pachete în valoare de aproximativ 207.300 lei, a fost confiscată, iar polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Timiș: 40.000 de euro dintr-o lovitură. Doi români au ajutat opt turci la frontieră

Publicat

Poliţiştii de frontieră din Timișoara au prins doi români care au sprijinit opt cetăţeni din Turcia în încercarea de a trece ilegal frontiera.

Sâmbătă, au fost oprite în municipiul Timişoara două autoturisme, conduse de doi cetăţeni români în interiorul cărora exista suspiciunea că ar fi migranţi.

Astfel, în cele două autoturisme au fost găsiți opt cetăţeni străini. Având în vedere faptul că aceştia nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

Cei în cauză s-au dovedit a fi cetăţeni din Turcia, opt bărbaţi,  cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani. Aceștia au declarat că au fost preluaţi de către şoferi dintr-o localitate de pe raza judeţului Timiş și că urmau să plătească sume cuprinse între 5.000 şi 6.000 euro de persoană, în momentul în care ajungeau într-un stat din vestul Europei.

Cei 8 turci sunt cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar românii pentru trafic de migranţi.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: incendiu violent în Slava Rusă, Tulcea. A ars o anexă cu un cazan de țuică, un ATV, o motocicletă și o bicicletă

Publicat

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o anexă din Slava Rusă. A ars o anexă cu un cazan de țuică, un ATV, o motocicletă și o bicicletă.

În jurul orei 03:40, salvatorii din Babadag au fost chemați să intervină la un incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Slava Rusă.


La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 5 pompieri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei anexe gospodărești.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 1 oră și 40 de minute și s-a înlăturat pericolul de propagare a incendiului la celelalte obiective învecinate.

În urma incendiului a ars o magazie din lemn în suprafață de 30 de metri pătrați în care erau depozitate un cazan de țuică, un ATV, o motocicletă, o bicicletă, 10 butoaie de plastic și 0,5 metri steri de lemn.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă produceri incendiului este foc deschis în spații închise.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate