Connect with us

EVENIMENT

Un cadavru a fost găsit în incinta Parcului Industrial Cugir. Cine era persoana decedată

Publicat

un cadavru a fost găsit în incinta parcului industrial cugir.

Un cadavru a fost găsit vineri în incinta Parcului Industrial Cugir. Potrivit Poliției, este vorba despre un bărbat dat dispărut din oraș.

La data de 18 august 2023, polițiștii din Cugir au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta Parcului Industrial Cugir, se află o persoană decedată, în stare avansată de putrefacție, potrivit IPJ Alba.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că este vorba despre un bărbat de 69 de ani, din Cugir, care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc așteaptă să-i vină bagajul din Germania de o săptămână, dar nu și-a pierdut speranța: Nu sunt singurul

Publicat

1702031394 boc aero 2 e1701767834142.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, încă își așteaptă bagajul după ce a ajuns la Cluj, din Munchen, cu întârziere, în data de 1 Decembrie.

Emil Boc, care trebuia să i aavionul în data de 31 noiembrie, a ajuns la Cluj-Napoca cu întârziere, după ce a petrecut o noapte în aeroportul din Munchen, însă nu același lucru s-a întâmplat cu bagajul de cală.

Emil Boc așteaptă să-i vină bagajul din Germania de o săptămână, dar nu și-a pierdut speranța: Nu sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șapte ani de închisoare pentru un tânăr din Alba. Faptele oribile la care i-a supus pe trei minori

Publicat

Șapte ani de închisoare pentru un tânăr din alba. faptele

Un tânăr din Alba va sta șapte ani la închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Acesta a abuzat sexual, în mod repetat, trei minori.

Anchetatorii au reținut că faptele s-au petrecut în perioada 2020-2021.

Victimele au fost minori cu vârste de 8, 9 și respectiv 12 ani.

Abuz asupra minorilor

”În actul de sesizare s-au reţinut în esenţă următoarele:

1. În cursul anului 2020, pe timpul vacanței școlare de vară, într-o hală dezafectată din incinta fostei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ISU Alba: Reguli și măsuri pentru prevenirea incendiilor produse în locuințe, în sezonul rece. Ce trebuie să facă cetățenii

Publicat

isu alba: reguli și măsuri pentru prevenirea incendiilor produse în

Având în vedere scăderea temperaturilor și numărul mare de incendii produse la locuințe în ultima perioadă, reprezentanții ISU Alba reamintesc cetățenilor câteva măsuri de siguranță.

În perioada sezonului rece, creşte pericolul izbucnirii incendiilor cauzate de sisteme şi mijloace de încălzire utilizate în clădiri pentru menţinerea temperaturii mediului interior la un nivel de confort, necesar desfăşurării în condiţii corespunzătoare a activităţii zilnice.

Una…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi inspectori de la ANAF, acuzaţi de DNA că luau zeci de mii de euro mită de la firmele controlate

Publicat

dna
Arhivă foto

DNA urmărește penal doi inspectori de la ANAF – Direcția Regională Antifraudă Fiscală București, aceștia fiind plasați sub control judiciar. Sunt acuzați că au primit mită în sume considerabile de la firmele supuse controlului lor.

Potrivit DNA, Dragoş Andrei Oltean este acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual, complicitate la evaziune fiscală (două fapte), omisiunea sesizării, trafic de influenţă şi dare de mită, iar Răzvan Conta este cercetat pentru luare de mită în formă continuată, fals intelectual, complicitate la evaziune fiscală (două fapte) şi omisiunea sesizării.

În dosar mai sunt cercetaţi administratorul unei firme (O.V.) şi o persoană fizică (M.L.M).

Procurorii susţin că, în perioada 22 august – 25 noiembrie 2022 şi în cursul lunii februarie 2023, în contextul efectuării unor controale la două societăţi comerciale, cei doi inspectori ar fi pretins şi primit de la reprezentanţii firmelor respective, printre care şi inculpatul O.V., sumele de 8.000 de euro şi 80.000 de lei.

Banii respectivi ar fi fost pretinşi şi primiţi de cei doi inspectori în scopul omisiunii întocmirii unei sesizări penale cu privire la problemele constatate şi implicit al finalizării controalelor într-un mod care să fie favorabil oamenilor de afaceri, prin diminuarea artificială a cuantumului taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat.

Cei doi inculpaţi ar fi facilitat prejudicierea bugetului de stat cu peste 200.000 de lei

Prin aceste demersuri, cei doi inculpaţi ar fi facilitat prejudicierea bugetului de stat cu suma totală de 225.913 lei.

De asemenea, în cursul lunii mai 2023, Dragoş Andrei Oltean ar fi pretins şi primit de la M.L.M. suma de 10.000 euro, în schimbul promisiunii că îşi va exercita influenţa pe care ar fi lăsat să se înţeleagă că ar avea-o asupra unor funcţionari din cadrul unui inspectorat şcolar, în vederea obţinerii în fals a duplicatului diplomei de bacalaureat, în condiţiile în care persoana respectivă nu ar fi susţinut niciodată examenul respectiv.

Pe 29 noiembrie 2023, Oltean ar fi remis suma de bani respectivă secretarului şef al unui colegiu naţional, care ar fi eliberat în fals documentul respectiv.

În cauză se desfăşoară acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane. Agerpres

Citește mai departe