Connect with us

EVENIMENT

Un câine agresiv a atacat mai multe persoane şi a omorât două patrupede, în Bistrița

Publicat

caine agresiv

Un câine fără stăpân a atacat, sâmbătă, mai multe persoane din municipiul Bistriţa care îşi plimbau animalele de companie şi a omorât două patrupede, fiind necesară tranchilizarea lui, potrivit datelor transmise de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

Locuitorii din zona unde s-au produs agresiunile au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„În această dimineaţă, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian şi Dragoş-Vodă din municipiul Bistriţa, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toţi cei aflaţi în apropiere. Jandarmii au anunţat imediat şi pe reprezentanţii Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistriţa, pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu cei care au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi care au reclamat incidentul. Cei prezenţi în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat iniţial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său şi a creat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior, câinele agresiv a atacat şi alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere”, a informat IJJ.

Persoanele atacate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doi câini de rasă, de talie mică, au murit după ce au fost muşcaţi de animalul agresiv.

Jandarmii, alături de poliţişti locali şi de reprezentanţi ai Serviciului de Ecarisaj, au urmărit câinele agresiv, care a fost identificat în zona unei parcări, a fost tranchilizat şi transportat la adăpostul de animale fără stăpân.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că animalul în cauză nu are proprietar. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Avertizare Cod GALBEN de furtună pentru Cluj și alte 22 de județe

Publicat

furtuna 1 scaled e1685194692906.jpg

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe, valabilă până miercuri după-amiaza şi o informare pentru toată ţara, valabilă până joi seara, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor, de marţi, ora 15:00, până miercuri, la ora 15:00, în Banat, sudul Crişanei, Transilvania şi în zonele montane, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Șofer din câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. unde a

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un autoturism care era condus de un tânăr de 29 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

bărbat din aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție.

Un bărbat din Aiud a fost prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal. Acesta a fost identificat în valea Inzelului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 15 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un bărbat de 67 de ani, din Aiud, în timp ce pescuia în Valea Inzelului. Din 9 aprilie, pescuitul prin orice metodă, în perioada de prohibiție, este interzisă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

un nou val de praf saharian deasupra româniei. unde și

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de aer va ajunge deasupra României pe parcursul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe