Connect with us

EVENIMENT

Un consilier juridic din Oradea a delapidat 73.000 de lei din banii firmei la care era angajat

Publicat

bani

Un consilier juridic orădean a fost prins că a delapidat peste 73.000 de lei din banii firmei la care era angajat, a informat luni, într-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Cazul a fost instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Bihor. Ei au finalizat cercetările faţă de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de delapidare, falsificare de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Dosarul lui a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 2016 – 2017, în calitatea de consilier juridic, angajat al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, ar fi falsificat două ştampile ale două societăţi orădene, care oferiseră spre închiriere spaţii comerciale către societatea la care acesta era angajat.

Orădeanul este bănuit că, ulterior, ar fi folosit ştampilele falsificate pentru denaturarea conţinutului a 86 de documente fiscale, respectiv facturi şi chitanţe, prin care se atesta, în mod nereal, plata chiriei către cele două firme.

Bărbatul este bănuit că şi-ar fi însuşit astfel, pe nedrept, 73.377, 24 lei, reprezentând contravaloarea chiriei achitate de firma angajatoare.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Val de praf saharian deasupra României. Ploi ”murdare”, cu particule de praf în următoarea perioadă. Atenționarea ANM

Publicat

val de praf saharian deasupra româniei. ploi ”murdare”, cu particule

Un val de praf saharian trece miercuri deasupra României. Meteorologii anunță că ploile prognozate în următoarea perioadă vor evidenția depuneri de praf saharian.

”În perioada 27 martie, ora 12 – 28 martie, ora 22, circulația aerului se va menține predominant sud-vestică.

Va favoriza pătrunderea unei masei de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană deasupra României”, a anunțat ANM.

Potrivit sursei citate, concentrații mai mari se vor înregistra în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba, recidiviști, arestați pentru viol. Și-au lovit victima cu pumnii și au amenințat-o cu cuțitele

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Doi bărbați din comuna Șpring au fost arestați preventiv, fiind urmăriți penal pentru viol. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș au constatat, din primele cercetări, că fapta ar fi fost comisă cu violență.

Unul dintre agresori are 37 de ani și celălalt 48 de ani. Ambii sunt recidiviști și erau deja reținuți de Poliție, din 25 martie. Fapta s-ar fi petrecut în noaptea de 24/25 martie, la locuința unuia dintre ei, din comuna Șpring.

Procurorii au reținut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA la Cluj. Temperaturile cresc cu aproape 10 grade în următoarele zile. Vin și PLOILE

Publicat

primavara pixabay e1678093746782.jpg

Administrația Național de Meteorologie anunță temperaturi foarte ridicate pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie.

Astfel, începând de joi, temperturile cresc la Cluj și în toată Transilvania, cu aproape 10 grade Celsius, potrivit estimărilor făcute de ANM până la data de 7 aprilie.

VREMEA la Cluj. Temperaturile cresc cu aproape 10 grade în următoarele zile. Vin și PLOILE

În aceste zile și până joi, 28 martie, valorile termice vor fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sancțiuni penale pentru furnizarea serviciilor sociale neautorizate și amenzi majorate. Modificări anunțate de ministrul Muncii

Publicat

cumpărarea de vechime în muncă prin noua lege a pensiilor

Furnizarea serviciilor sociale, fără licență, va fi sancționată penal. Amenzile pentru nereguli în domeniu au fost majorate de cinci ori. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunțat modificări de legislație.

Potrivit sursei citate, niciun serviciu social nu va mai putea funcţiona fără controlul în teren al inspectorilor sociali.

Camera Deputaţilor a adoptat marţi proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul asistenţei sociale….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe